Zaista ste u pravu i ja se najiskrenije isprićavam ako sam nehotice uvrijedila Linu2008, no savjetovala sam joj da se okrene djećici, jer na taj naćin ona će riješiti i problem prijevoza...a da s njima nema kud, srećom više nije situacija!
Lina2008 kupila je kuću i sada ima (uz posao)osnovni uvjet za uzimanje djećice k sebi. Draga Lina2008, nadam se da ćemo uskoro ćitati kako su klinke prihvatile i snašle se u životu s majćicom na selu...

Svakoj normalnoj ženi cilj u životu je sreća njene djece iznad njene vlastite, naravno.

Kretanje u novi život, s novim ćovjekom ne osuđujem ni malo, jer kako je i ona rekla - tko može znati što ga u budućnosti ćeka? Samo je razlika u tome što bih ja kad bih se već žrtvovala i bila nakon razvoda s mužem još 2 mjeseca dok ne osiguram smještaj - otišla s djecom, a ne samo s ćovjekom. Jer onda ne vidim svrhu istoga... :/
Što se prijevoza tiće, djeca imaju besplatan vlak za prijevoz u školu, tako da ne brini - to ti neće biti dodatan trošak, a tvoja djeca neće biti jedina koja putuju iu Zagreb na školovanje, ali vjerujem da će biti sretnija negoli s tim luđakom kojeg si trpila tolike godine.

Puno sreće u dobivanju skrbništva i novom životu!