Tu sam ..ne ljutim se ,samo nije to bilo lako čitati!Iznjet ću sitne detalje da prosvjetlim moj slučaj!Kuču sam kupila tek nakon rastave,da odustanem od borbe za djecu savjetovao mi je sudac na!Op.sudu u Zgb!Ja radim tri smjene za 5.000kn!Da sam tražila cure u podstanare -što je isto bila opcija rekao mi je da mi to kod nijednog suca neće proći!Dok je got otac situiran sa plaćom većom od moje i ima starce kjo pomažu ,ja ko podstanar nemrem ništa!I zato sam tak napravila i dala sebi vremena da se skućim,i zato kažem moje cure -jel i jesu moje i teško bez njih živim!Njihov otac nije tipićni muški gad i probisvijet!On je uglađeni muški gad!Koji ima fini posel,kojem je kladionica hobi a ne trajhanje para,koji dobro laže i mulja a za iskrenost nije čuo!Naime,mi smo zajedno živjeli sa djecom u stanu njegova oca!Taj stan smo renovirali ,namjestili ,kupili novi auto!Kredit je bio na njegovo ima,ja sam plaćala ratu od 3.600.00kn sa kaskom od extra svoje love!Normalno smo živjeli!Samo je on volio izaći sam ,igrat tenis,ispijat kave ,društvo ,kladinicai te kojekakva klađenja!Doma utakmica i ležanje!Ja !4 god. radim 3 smjene!Imam 32 god.!Djeca su još uvijek mala da putuju vlakom.97 i 99 godište su!Starije dijete želi živjeti sa tatom!Njoj je tata svetinja!Tata to rješava razgovorima i poklonima!Razgovori:mama ti je k...a ,ostavila te-nikad ne kaže da je nije dao!Tata kupi mobitel za Nikolu!I divan je !Sreća da mu je baka na pomoći inaće je propao!Mlađe dijete želi k nama!Voli čovjeka sa kojim živim!Uzeli smo si i vremena da se upoznaju i odluće!Oni su nerazdvojni!Pecanje,kuhanje,igranje-stalno skupa!Sad je vrijeme za borbu oko djeteta !Nažalost ,zasad samo jednog!Neželim na silu ništa!Ja sam u njenim oćima takva kakva jesam jer sam rekla istinu!Tata je dobar!Uspio je sve sakrit!Inaće ,on nije jlasićni kockar!Voli provod!Al sad mu je teže nego prije!Mama ga nadzire! osim toga ,nema više toliko para!A što se tiće moje financijske situacije.neću tražit smanjenje alimentacije!Dobro se krpamo zasad!Nikad ja nebi na curama štedila!A dijete ako dođe ima svoju sobu!Ja ću vas moliti :Zanemarite sad sve!Što je bilo ,bilo je!Kome i kako se sad obratiti?Djete želi k nama!Kuću imam -glasi samo na mene,ona to sama želi!Imam u mobitelu poruke sa njenog mobitela u kojema mi piše kako je otac stalno optužuje da je njoj kod nas ljepše i kaj njoj sa njime fali!Djetetu mi fali ljubavi!Bilo kakve od bilo koga što nažalost u njegovoj obitelji nitko nedaje i ne pruža!Oni su sterilni i žive ko amebe!