-
pa dobro ok, neka je i više kredita, ali gdje je tu smisao življenja?!? imat 3000kn kredita i davat 2000kn za alimentaciju, a ukupna plaća 5000kn! Jel to ikome normalno i dopušta li uopće egzistenciju bilo koje osobe za 0kn mjesečno?
Neznam ljudi, al ja ne prolazim ispod 2000kn samo za režije i osnovne namirnice za život, eto da si baš ništa drugo ne priuštim nego najosnovnije i slušam radio umjesto tv-a..tako da mi nikako nije jasno! Ako su bračni krediti u pitanju neka se podijele, ako je tako nesnosno opterećenje neka se smanji alimentacija, pa osnova svega je da roditelj može prvenstveno sam egzistirati u životu! Ti brineš o putnoj karti, a imaš 0kn mjesečno u kućnom budgetu!? Hej pa založi se prvo za svoju elementarnu egzistenciju, lako ćeš poslije za kartu!
S druge strane jedan savjet, ja sam recimo otvoreno rekao majci svog djeteta da mi nemora plaćati ama baš nikakvu alimentaciju, samo neka je dijete kod mene na skrbi, ako mu time mogu pružiti više vremena uz njega, pažnje prema njegovim intersnim zonama, kvalitetnih obroka, igre i sl... pa možda bi i Linin roditeljski partner prihvatio takvu ulogu bez naknade s obzirom da Lina nije u mogućnosti drugačije funkcionirati, a kad bi shvatio kao vrlo realnu situaciju da djeca mogu lako otići Lini na skrb?!
Uključujući sve te faktore čini mi se stvar bitno ozbiljnija od problema kupovine karte! A jeste li vi Lina uopće regulirali rastavu braka, podjelu obaveza i imetka i ostalo ili bar prošli neki elementarni dogovor u okviru pripadajućeg CZSS-a, jer nejasno mi je skroz da bi ti netko toliko socijalan kao ta ustanova, nametnuo tolike obaveze uz takvu katastrofalnu financijsku situaciju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma