Hej ljudi!Ma divni ste!vilim kad mi pišete...odmah mi je nekak lakše!Da razriješim misteriju kredita:kad smo moj muž i ja ušli u braćni brodolom ja sam se odselila!Za našu rastavu nije kriv on nego ja !Ja sam bila ta kojoj je dojadilo rintati od jutra do mraka i doma i u firmi i još dodatno u fušu!Srela sam čovjeka ...što se veli svog života i odlućila svemu stati na kraj!Uglavnom sporazumno smo se rastali!U trenutku rastave ja sam htjela djecu sa sobom u podstanare al mi je glas razuma rekao da postupim drugaćije !Uglavnom ,rastali smo se papirnatopod dogovorom da u stanu nemam niš jer ako tražim kaj od stana i auta natovarit će mi kredit od kockanja!Auto sam ustvari ja otplaćivala al nek mu bude!Ja pristala na sporazumni samo da me pusti!Traži je dvije tisuće za djecu i ja sam rekla ok!Još smo nakon rastave živjeli zajedno u stanu i spavali u istom krevetu 2.mj!Eh ,da je čitav život bio tako normalan kao tada nebi se sve ovo desilo!Ja sam u međuvremenu našla kuću na selu i pomoću sudužništva svoga oca digla kredit u ZABA i kupila kuću!Sad sam tamo uselila i pokušavam se sad kad imam sa ćime i stambeno sam zbrinuta borit za svoju djecu!Što se tiće kuna!Samnom živi moj najdraži ćovjek koji zna koliko žena vrijedi!On me hrani i oblaći!Plaća režije i sve što treba!Ja pak opet radim svoj fuš!Sad bar znam za koga! Tu neku lovicu zaradim i sve potrošim na cure!Evo bile su za vikend!Išao mi brat po njih,dala sam mu za gorivo!On i sam radi za sitnu lovu pa mi žao!Uglavnom potrošilo se u dva dana na put i dućan 400.00kn!Mah...nije važno dok mogu zaradit!i tak ...otud kredit...a što da sad radim ?Pa trebaju mu dvije milje za cure!Ne želim na djeci štedit!Ma ja ću već nekako zaradit!Samo da one imaju!Al divni ste mi forumaši!!!