-
Evo čitam što pišete i nikako ne mogu zbrojiti dva i dva. Ili sam loša u matematici ili mi je nešto promaklo? Prvo, tko je odredio uopće alimantacije od 2000kn i dalje?. Moj BM ima isto plaću oko 5000kn a alimentaciju mu je sud odredio u visini od 650kn. Nije mi jasno na koju foru se odrede veće alimentacije. Uostalom, od kud pravo roditeljima koji su skrbnici djeteta da zabrane viđanje drugog roditelja sa djetetom u vrijeme koje mu je sudski predviđeno. Pa dijete mora poznavati zakon i red od samog početka isto kao i roditelji. I kakav je uopće to roditelj koji zabrani djetetu da viđa drugog roditelja kad ono to poželi?
Moj BM i ja smo sporazumno rastavljeni ali svejedno na papiru piše kada će se tko sa djetetom viđati jer se jedino na taj način mogu organizirati poslovi i vrijeme i u jednoj i u drugoj obitelji. Ako F. izričito zatraži da bi određeno vrijeme ili dan bio sa određenim roditeljom tada mu nastojimo tu želju i ispuniti a nakon toga sve po starome.
I zato Lina stvarno ne razumijem zbog čega daješ BM toliku alimentaciju i zašto jednostavno ne odredite minimalan iznos koji ćeš mu uplačivati a o dodatnim troškovima ne brineš sama u dogovoru sa kćerima?
I tata zbog čega dozvoljavaš iživljavanja BŽ u smislu da bi ti zabranila da viđaš dijete ako ti trenutno nisi u mogućnosti doći po njega nego ti ga ona mora dovesti? Ili ona ima nešto drugo u planu. Pa dijete je vaše zajedničko i nema ti ona što zabraniti ako je zakonom određeno kad su na redu tvoji dani druženja sa djetetom.
Pa ljudi moji, djeca su u sredini svega i oni se tu najviše lome. Zašto im te situacije otežavate?![/b]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma