Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Molim vas za pojašnjenje i pomaoć

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Molim vas za pojašnjenje i pomaoć

Ja ću biti mama uskoro po prvi put. Gotovo sve ću dobiti od svoje sestre, i to mi je drago. Ali bi voljela sebi kupiti neka dobra kolica, po svome uskusu.
    Naime sviđaju mi se Quinny 3XL, Peg-pertego GT3, Mura 4 . Ta su mi kolica onako super, kako izgledaju, ali ja ne kužim sigurno osnovne stvari. Prvo ja nebi kupovala AS, jer ću nju dobiti, a ni košaru, zato što ću bebu roditi u proljeće. E sada me zanima, može li tek rođena beba voziti u ovim kolicima što sam ih gore navela bez AS, znači da se spusti u ravan položaj? Imat ću još puno pitanja, zato što se nebi zaletila pa kupila nešto nabrzinu i nepraktično

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pa otidji po dućanima i probaj može li . Mislim da Quinny ne.

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Znam da je to napraktičnije. Ne živim baš u nekom velegradu gdje je veliki izbor, zato sam se i mislila posavjetovati, ali svejedno hvala. Za Božić ću u Zg. pa sam mislila do tada bar malo se upoznati sa tim što bi bilo najbolje za moju bebu.
    Molim vas da li je isto AS i onaj priključak što ide na kolica ( mi to zovemo jaje)?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj rebeca prvotno napisa
    Molim vas da li je isto AS i onaj priključak što ide na kolica ( mi to zovemo jaje)?
    mislim da jest, to je zapravo AS do cca 13 kg (godinu dana) i istovremeno se može prenijeti u kolica (ali se ne smije dugo voziti bebu unutra, pogotovo ne na početku)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno DA NE OTVARAM NOVI TOPIC, A TEMA JE SLIČNA...

zanima me koja kolica ispunjavaju sljedeće UVJETE:

1) nisu preteška (živimo na 4. katu bez lifta)
    2) sklapaju se jednom rukom ili su jednostavna za sklapanje i stanu i u manje auto
    3) ručka (po mogućnosti u jednom komadu, ne onako dvije) se može premještati (prema meni i od mene)
    4) svi elementi su relativno prostrani (očekujemo veću bebu)
    5) podesiva visina, prvenstveno ručke, a ne bi bilo loše ni košare

Inače, PP Skate su mi super, ali su mi preteška, Bugaboo preskupa i predaleko, Chicco trio for me čini mi se nema podesivu visinu... uh, uh, uh...

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Re: Molim vas za pojašnjenje i pomaoć

Ja ću biti mama uskoro po prvi put.
    oleeeeee :D :D :D :D :D :D :D :D kako mi je ovo promaklo???????

cestitam draga od srca!!!!!!!!!!!!

sorry na OT al nisan mogla odolit.

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

O zhabica, hvala ti

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

O zhabica, hvala ti
    joj bas san se razveslila kad san procitala. sad gustaj u svemu najvise sta mozes!

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da li je netko imao priliku naručivati kolica i SAD? Nekako mi se čini da je tamo puno jeftinije i puno veći izbor. Ja imam susjede koji idu jedan put godišnje tamo, pa bi mogla naručiti, ali prije bi morala pogledati i znati 100% koja želim. Zna li netko neku njihovu katološku stranicu gdje se mogu pogledati kolica?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

postam ponovno, opet, da ne otvaram novi topic, a nitko mi ne želi odgvoriti

2) sklapaju se jednom rukom ili su jednostavna za sklapanje i stanu i u manje auto
    3) ručka (po mogućnosti u jednom komadu, ne onako dvije) se može premještati (prema meni i od mene)

Inače, PP Skate su mi super, ali su mi preteška, Bugaboo preskupa i predaleko, Chicco trio for me čini mi se nema podesivu visinu... uh, uh, uh... :

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa

Inače, PP Skate su mi super, ali su mi preteška, Bugaboo preskupa i predaleko, Chicco trio for me čini mi se nema podesivu visinu... uh, uh, uh... :
    E, takva i ja tražim!
    Meni su još stavili bubu u uho što se kotača tiče - da ne smiju biti premali - definirajmo "premalo"
    Kakva su ti druga peg perego kolica? Meni su ok Pliko P3 Tri Fix i On track (iako i ne kužim razliku među njima)

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

E, takva i ja tražim!
    Meni su još stavili bubu u uho što se kotača tiče - da ne smiju biti premali - definirajmo "premalo"
    Kakva su ti druga peg perego kolica? Meni su ok Pliko P3 Tri Fix i On track (iako i ne kužim razliku među njima)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

odustala sam od PP jer sam vidjela da se dosta ofucaju (materijal, općenito) nakon nekog vremena korištenja... takvo mišljenje ima i dosta ljudi oko mene... ja imam još jedan uvjet: da ne izgledaju prerobustno...
    kažu da je dobro (za sve terene) imati kotače na napuhavanje, a mali broj kolica ih ima...
    ja sam ZA SADA na Bebe Confort Loola Up... do kraja, vidjet ćemo

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Puno mi je 5500 kn koliko koštaju kad dodaš košaru i as

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa
    Puno mi je 5500 kn koliko koštaju kad dodaš košaru i as
    stvarno jest.
    ja se "nadam" pronaći second hand košaru, bila sam u fazi kad sam izbacila AS iz plana kupnje... ne znam. za par mjeseci korištenja 3.000 kn je malo too much... ali, znaš ono, ništa nije dovoljno dobro za moje dijete 8)

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

bila sam u fazi kad sam izbacila AS iz plana kupnje... ne znam. za par mjeseci korištenja 3.000 kn je malo too much...
    nadam se da si izasla iz te faze jer ti je AS prvo neophodna, a drugo koristit ces ju barem 10ak mjeseci, ak ne i duze.
    ja imam polovnu za bebe confort ako zelis nesto ustedjeti.

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

sad sam procitala tvoje uvjete, mi smo imali loolu i to bi ti otprilike bilo to, ne znam ima li loola up spojene rucke ili ne, ali recimo da je to model na tragu da zadovolji tvoje zelje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •