Citiraj astral prvotno napisa
Citiraj Mrvna prvotno napisa
Citiraj astral prvotno napisa
da,al,recimo,doma sam,sama i da mi nije stalno po rukama u šta ću stavit bebu? ne mogu je spustit na kauč, jer je preuzak, za kolica nemam mjesta... pa se mislim o toj ležaljci. al nisam ni sigurna o čemu govorim jer još moram ispitat šta je to točno.
E, to! Puno cura kaže da im je to bilo zgodno dok kuhaju, pa bebu stave u tu ležaljku i na stol, tako da su si blizu i skoro na istoj ravnini.

Da! Zato i mislim da bi mi to bilo potrebno, npr. situacija kod mene doma, mali apartman, malo prostora, cca desetak kvadrata, slobodnog mesta na podu ima oko dva-tri kvadrata s tim da je to odma ispred vrata (znači čim otvoriš vrata zgaziš na bebu) a kauč mi je širine pola metra, preusko za bebu, a ne mogu je ostavit samu u sobi!! Kužite dilemu? Ili opcija broj dva je da razvučem kauč pa da mi tu leži al ni to mi nije praktično jer mi zauzima puno ionako dragocijenog mjesta i onda je i meni užasno neudobno sidit na njemu. Stvarno nisam pametna. :?
Meni je recimo jako velik stan, i, znam da sam zapela za kuhanje, ali kad sam u kuhinji, ne vidim ga ako je na kauču ili na podu u boravku a ovo mi se čini praktično jer di sam ja, tu je i on.
Ja se jedino dvoumim jer za to vrijeme može biti i u košari - e sad, ovo mi je nekako "prozračnije" varijanta.