-
Drage moje,
Samo da javim lijepu vijest: 28. srpnja rodio se naš Franko, 3.310 gr, 51 cm, prekrasan je, ciki ko veliki, dobar ko kruh, samo pajki i ciki ciku, seka ga obožava kao i ostatak obitelji.
Imala sam carski ovaj put planirani, sve je prošlo u najboljem redu,oporavila sam se brzo, već nakon 3 dana sam bila skoro ona stara, već smo bili i na Bundeku i dužim šetnjama. Tata će bit s nama doma mjesec dana pa nam puno pomaže.
Šta da vam kažem presretna sam, kad ih zagrlim pune su mi ruke, a kad se sjetim naših početaka i priče s kojom sam otvorila ovu temu još uvijek mislim da sanjam. Čak su me pitali priej carskog jel bih htjel sterilizaciju,ajme majko moja nisma vjerovala da me to pitaju (naravno odbila sam) jer priej 3 godine nikako nismo uspijevali imati dijete, a gle nas sad...
svima vam želim da što prije dođete do svoej dječice, a vaam koje ih imate da im dođu brace i seke.
puno pozdrava od vaše Lili75
-
čestitamo 
Franko dobrodosao
-
Čestitamo i mi sretnim roditeljima a malom dječaku puse (i već velikoj curici).
-
Čestitke od
-
-
Čestitamo
Franko dobro nam došao!!!
-
-
čestitam
-
-
Čestitamo mami, tati i maloj seki a Franku želimo veliku dobrodošlicu i sve najbolje kroz život.
-
Čestitam od srca i jako mi je lijepo ime Franko.
)))))))))))))))
-
čestitam draga moja lili!!!! cmoooooooooook!!!
-
Cestitke Lili! Uzivaj u svojim srecicama!
-
-
-
-
čestitam
-
Lili čestitam od
!!!
-
čestitke 
vidim u čestitarima većinom generaciju rodinih forumaša 2007/2008...neka to bude podstrek novima...
drago mi je da je većina uspjela...onima koji nisu ~~~~~~~~
pusa Franku
-
čestitke na malom Franku! Nek te "pune ruke" bude stalno ispunjene zagrljajima!
-
joj drage moje baš ste me raznježile, hvala vam na čestitkama. Divne ste!
-
Lili, draga, čestitke i od mene. Baš sam se pitala kada ti je termin, drago mi je čuti da ste već dugo "u četvero". Ljubi dječicu
-
-
-
-
-
-
čestitam Lili75!
-
čestitamo i mi
-
-
Čestitam
!!!!!
-
nije nas bilo neko vrijeme na forumu pa iskrene čestitke šaljemo s malim zakašnjenjem, ali se jako veselimo proširenju vaše obitelji i dolasku malenog Franka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma