Sandaaa prvotno napisa
Skoro dvije godine smo bezuspješno radili na bebi i nakon što smo već izgubiti svaku nadu, napokon smo se javili na odjel potpomognute oplodnje na SD. Našli smo uzroke neplodnosti, kod mene povišen prolaktin, a kod supruga asthenoozospermia. Bila sam naručena za HSG već u slijedećem ciklusu i odmah AIH. Samo ja slijedeću mengu više nisam dobila... Neću nikad zaboraviti kako sam bila ljuta što menga ne dolazi i što sad još i to produžava vrijeme čekanja na konkretne poteze i HSG kojeg sam se neopisivo bojala... 29. dana ciklusa kupila sam test i odlučila ga napraviti slijedeće jutro. Probudila sam se oko 5:30 u subotu ujutro i odmah napravila testić. Nisam mogla vjerovati svojim očima kad sam ugledala plusić... trčala sam od jednog svjetla do drugog i gledala jel se možda samo radi o nekoj sjeni... Probudila sam MM prije 6 sati da ga pitam vidi li i on plus. Naravno da je poludio kad je vidio da sam ga probudila u 6 sati u subotu ujutro, upalio je svjetlo i čopio testić, pogledao ga i samo rekao da je plus i što ga pustim da spava. Okrenuo se na drugu stranu i ugasio svjetlo. Za dvije je sekunde skočio iz kreveta i samo tiho pitao... a kakav je to plusić? A što to sad znači??? Ja mu lijepo objasnim da to znači da ćemo imati malu bebu koju toliko čekamo, a on meni kaže pa to nije moguće... zato idemo na AIH... U nevjerici me u 7 ujutro poslao na vađenje bete koja je samo potvrdila da je naša srećica na putu...
Sada smo u 16. tjednu i prije nekoliko dana saznali smo da ćemo dobiti malog dečkića... Ne moram vam niti reći da ni sami ne znamo kako smo na kraju uspjeli napraviti malog mišića koji nas je usrećio kao nitko i ništa u životu...