Da li je ukinut besplatni javni prijevoz školarcima? Neko sam se izgubila u svemu , a moj učenik drugog razreda OŠ uvjerava da mora imati pokaz?
Da li je ukinut besplatni javni prijevoz školarcima? Neko sam se izgubila u svemu , a moj učenik drugog razreda OŠ uvjerava da mora imati pokaz?
Nije uknut besplatan prijevoz, ali svi moraju imati pokaz. Sad po novome dobiju one plasticne kartice i vrijede im, cini mi se 3,5 godine.
Ja sam bas svojima nala raditi; treba ti formular, slika koju u skoli postambiljaju i 30 kn.
Hvala. Dali smo napraviti pokaz, ali MM nije pitao da li treba plačati mjesečnu karticu za isti.![]()
Ma to oni sada nekako "pune", tako kazu. Nema vise markica, nego se samo prisloni kartica na citac u tramvaju/busu.
Mog malog je bila kondukterka poslala van iz tramvaja jer nije imao pokaz. Bez obzira sto je znala da je ucenik i da ima besplatan prijevoz. To mi je bilo zbilja glupo...
da tako je jednog dečkića kontrolorka zezala jer nije prislonio tu karticu bez obzira što je besplatno, svi smo se u tramu zgražali nad tim.
moze li se i sad uzeti taj pokaz?
ja ga za ovu sk. godinu nisam uzela jer i. ide samo jednu stanicu, i ta je bila donedavno u zoni besplatne voznje (centar)
ima za proslu sk. godinu, mozemo li to nekako obnoviti?
hvala
znaci nema nekog roka za zahtjev za godisnji pokaz?