-
dakle, bila i ja jučer u CC1 prijepodne, pa svratila do tog famoznog C&A jer se jučer i otvorio
inače je meni to bezveze roba pa iako ne kužim vašu fascinaciju H&M-om, moram pokunjeno priznati da je H&M za ovo svemir
daklem, jučer u CC1 u Zagrebu je došlo toliko ljudi (i moja malenkost koja se tu slučajno zatekla) kao da se dijeli badava
inače me briga, i ne volim pametovati, ali zbilja ne znam koliko je mudro u takve dućane pune prašine, ljudi, bacila i neonskog svjetla dovlačiti bebe od kojeg tjedna starosti..a da je bilo beba, bilo je..sve je povremeno podsjećalo na izbjeglički kamp, masa svijeta, krpetina i male djece koja plaču i zapomažu (jedna je mala izgubila mamu i jedno 15-tak minuta tužno i glasno tulila - MAMA,MAMA)
što se tiče ponude, šarenilo loše kvalitete, a cijene onak..ja sam bacila pogled na pidjamice, a kad ono 89,90 i 99,90 - a za 99,90 sam našla predivnu pidjamicu u prenatalu
jednom sam se na nekom službenjaku u varšavi polakomila i uzela 10 gaćica u C&A za 10 eura..gaćice su bile koma, najjeftinija izrada, a pola ih se rasparalo
jučer gledam u CC1, gaćice i potkošulja (komplet) oko 40 kuna..meni se to ne čini ekstra povoljno
robu za žene nisam ni gledala jer je bila užasna gužva i ogromni redovi za kabine
pitam se samo što će se dogadjati kad se u hr otvori H&M i Ikea
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma