Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Gljivice u ustima

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Gljivice u ustima

Pred tri dana sam primijetila u ustima moje V. koja ima skoro godinu dana nešto bijelo kao ranice i prepala se.Najprije sam mislila da se grizla zubićima jer joj izlaze novi ali zaključila sam da je nemoguće da bi to napravila na toliko mjesta.Jučer smo otišle kod pedijatrice i rekla je da se radi o gljivicama (aftama ) i dala nam oralni gel Daktarin kojim moramo mazati usnu šupljinu 3 puta dnevno.U nuspojavama piše da može začepiti dišne puteve pa me zanima da li je netko imao iskustva sa ovim.U ljekarni mi je rekla da joj nanosim sa higijenskim štapićem za uši u tankom sloju i da će sigurno malo progutati ali da joj neće ništa biti.Samo to je rekla nekako nesigurno i neuvjerljivo.Prvi put sam nanijela štapićem dok je spavala ali tako nemam osjećaj gdje joj to mažem.Zato sam danas dobro oprala ruke i prstom joj namazala unutrašnju stranu obraza i ispod kuta usana jer ih svuda ima.Zanima me da li joj smijem tako mazati i koliko dugo će to trajati?I da li ja mogu dobiti te gljivice pošto je dojim?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

:?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Tek sada vidim ovu temu, nekako mi je promakla. Pa ako nije kasno, evo mog iskustva.

Isto smo u dva navrata koristile Daktarin gel. On je predviđen za usnu šupljinu, čak se uzima i žličicom za progutati, to piše u uputama. Bebici neće od toga ništa biti.
    Gljivice se mogu prenjeti sa bebe na mamu dok doji, dobro je da i mama maže bradavice.
    Oralni gel treba upotrebljavati minimalno još par dana nakon prestanka svih simptoma, u uputama piše čak minimalno dva tjedna.

Ali o tome se zaista puno do sada pisalo, pogledaj sve na temu soora.

pozdrav i sretno

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala ti na odgovoru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •