-
Da, situacija je izuzetno delikatna. Kad bi se sudski utvrdilo da moj muž nije otac, njena majka bi sigurno zabranila maloj da više ikad dolazi k nama. Tužbu za utvrđivnje očinstva sam predložila ja jer mi se u tom trenutku činilo da bi takvo "rezanje" zaustavilo njenu majku u ucjenjivanju i intrigama, muž nije baš previše za tu opciju. No niti sada malena ne dolazi često k nama. To je rijetko, kad uspijemo naći koju kunu viška jer njena majka uvjetuje dolazak s novcem- otprilike "za svaki dan koji provede s nama- 100 kuna". S obzirom da imamo još 3 djece (srednjoškolac i 2 osnovnoškolca) i brinemo za 2 stare bake, možete misliti kako smo s novcima... a i da to nije problem- nije u redu kupovati dijete. Neko rješenje bi se trebalo naći jer je ovakva situacija teška za sve: ostalo troje djece osjeća da je malena "posebna" i da joj tata dopušta više nego drugima. Baka (koja joj to nije) također ima prezaštitnički odnos, tako da često ostalo 3 djece plače zbog nepravdi ili se ljute na nas... uglavnom, svaki put kad je malena kod nas, imamo raspad sustava. Slažem se da bi suprug prvi morao raščistiti sam sa sobom, ali razumijete da to nije tako jednostavno. Kako bi drugi muškarci postupili u ovoj situaciji?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma