Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: kasica

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno kasica

sorry cure ali ili sam smotana ili nema nigdej..
    cula sam da ne davati (kršitelj koda) kasice nego ****...
    zasto? kaj u ovima ne valja?

pitam jer mi je puno jeftinije kupovati (kršitelj koda) dok je na akciji

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nemam pojma :/ meni je to sve bilo isto ... niti na jednim mi se nije svidio sastav pa nisam ni jedne ni druge ni trece kupovala ... ali to sam ja.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nikad čula. svaki put kad pomislim da ću kupiti kašicu i počnem čitati sastave (ako ih ima), pitam se čemu neke stvari u dječjoj hrani?! H... kašice često imaju u sastavu lijeko, to ne kupujem. N... imaju svašta, kao limunsku kiselinu (a kao kašica može od 4 mj.) Jedine koje sam ikad kupila su (kršitelj koda), i to one voćne koje dolaze u pakovanju od 4 komada. izgledaju kao oni mali pudinzi...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja sam se češće odlučivala za N. čisto iz razloga što je na njihovim kašicama minimalna dob 6 mj., a kod H. se svašta "preporuča" od 4.mj. Govorim samo o voćnim kašicama, druge nisam gledala.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Meni osobno je to glupo. Pa kaj ak se reklamira, ne znači da bumo zbog reklame posegnuli za adaptiranim mlijekom ak namjeravamo dojiti. A oni koji ne misle dojiti budu svakak kupili neko adaptirano mlijeko ili zbog reklame ili preporuke prijateljica ili doktora. Kaj zbog toga mi nebi trebali piti Nestea ili 3u1?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja ću još jednom podsjetiti na Pravila ponašanja koja se odnose na spominjanje proizvođača koji krše Međunarodni pravilnik o marketingu nadomjestaka za majčino mlijeko
    .

Jelcek, ako te zanima zašto bojkotiramo N**** pročitaj tekst za koji je Honey stavila link, a o tome koliko agresivni marketing utječe na dojenje možeš više saznati na PDFu Zaštitimo dojenje.

Kako nema smisla editirati postove, temu zaključavam i ubrzo brišem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •