-
operacija treće mandule
MOlim Vas za iskustva o operaciji treće mandule u klaićevoj dr.Marn
koliko je preporučeni oporavak i bolovanje????
-
imali tko kakva novija iskustva???
-
Budući da nema odgovora, ja ću ti to pokušati približiti iz naše situacije.
Moja kći operirala je sve tri mandule, ali na Rebru. Ali dugo smo išli u Klaićevu, uglavnom kod dr. Tolića, i jednom kod dr. Marna, i bila je jedno vrijeme kandidat za op. samo treće mandule, pa znam otprilike kako to hoda, a znam i na Rebru kako je bilo s djecom koja su operirala samo treću mandulu.
Operacije se rade ujutro, dijete treba biti potpuno natašte. U Klaićevoj mi je dr. Tolić rekao da NEMA mogućnosti biti uz dijete, na Rebru ima. Ja sam uz svoju kćer bila sve do operacije, i nakon povratka s operacije, s tim da ih prvo probude iz anestezije, pa onda dovedu. Moju su doveli u plaču.
Prije operacije dijete dobije neki koktel za opuštanje mišića, što prethodi anesteziji. Moja se od toga najprije opalila smijati,a onda ju je skroz usporilo i kad sam je odnijela na kolica, već je skoro zaspala.
Vrate ih nakon otprilike sat vremena. Nakon op. samo treće mandule, ide se isti dan doma, popodne. Oporavak je dosta lakši nego kod sve tri mandule, za otprilike tjedan dana, mislim, mogu već u vrtić.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma