Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Ne želi ništa jesti!

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Ne želi ništa jesti!

Već tjedan dana David (1 god) neće ništa jesti! Ako ga na silu našopam ispovrača.
    Istina je da mu rastu zubići (probijaju),ali on ne želi niti potpuno smljevenu hranu,niti voćne kašice,niti gris (koji je do nedavno obožavao).....apsolutno ne želi ništa!
    Što da radim? Da li je to normalno? Za tjedan dana idemo doktoru na sistematsli (s 1 god) pa da li da pričekam do tad ili se trebam odmah javiti doktoru?
    MOLIM POMOĆ!

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

u svakom slučaju, nemoj ga na silu šopati. :/

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ali ako mu na silu ne pogurnem par žlica,nebi ništa jeo cijeli dan!

Nadala sam se da ima još netko sličnih iskustva...ali očito nema...sad sam još jače zabrinuta što mu je.... Budem do pon još pričekala pa ako ne krene na bolje idemo doktoru.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ako ne jede već tjedan dana (i povraća) onda sutra odi doktoru, čemu čekati?

~~~~~~~~~~~~~~~ za Davida da sve bude ok

andjeli avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I ja sam za to da ga odmah odneseš doktoru jer ipak dijet od 1 g da neželi jesti mije malo čudno.Da nije anemičan moja starija curica imala je četri mjeseca kad je odbijala papati i ako pojede povrati u luku aodmah smo je odveli dr,ova nas je poslala na vadjenje krvi i usopostavilo se da je strašno anemična.Dobila je sirup od kojeg joj je bilo dobro,počela je ubro jesti i dobivat na kilaži.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moja u toj dobi isto ništa nije jela pa je to nama bila takva koma da je od silne panike još uvijek danas hranim (znam, znam) iako su joj četiri

e sad , da li baš NIŠTA ne jede ili jede recimo barem jednu namirnicu?

moja je pila mlijeko, drugo ništa

onda je uz mlijeko pola godine eventualno pojela malo jaja na oko..ostalo ni za živu glavu

tak da kad vidim temu da klinac neće jesti sve mi je jasno..čisti horor

al ak baš ništa (?!) ne jede i povraća, onda je to drugi par rukavica

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj sofke prvotno napisa
    moja u toj dobi isto ništa nije jela pa je to nama bila takva koma da je od silne panike još uvijek danas hranim (znam, znam) iako su joj četiri

e sad , da li baš NIŠTA ne jede ili jede recimo barem jednu namirnicu?

moja je pila mlijeko, drugo ništa

onda je uz mlijeko pola godine eventualno pojela malo jaja na oko..ostalo ni za živu glavu

tak da kad vidim temu da klinac neće jesti sve mi je jasno..čisti horor

al ak baš ništa (?!) ne jede i povraća, onda je to drugi par rukavica
    Ma pojede ali jako malo...
    Ujutro pola pudinga,popodne par (4-5) žličica juhe,a navećer isto tak kakvih 4 žličice čokolina,a povrača ako mu dam malo više od ovoga koliko on želi (a to je po mojem ništa.... :/ ).

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

a mlijeko :?

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Danas je ujutro opet pojeo pola pudinga
    Popodne je nekim čudom pojeo oko 10 žličica mahuna s vrhnjem+deci neskvika
    Navečer je pojeo pun tanjur grisa.
    :D :D :D :D :D
    Budući da mu raste sad dosta zubići odjednom i da jako voli gristi jabuke nadam se da su u pitanju ipak samo zubi.... Budemo vidli kako bude sutra. Nadam se boljemu ili barem ovome kao danas.
    Makar bio bi i red pojesti nešto nakon tjedan dana što je bio uglavnom samo na čajeku....

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa jel doji?

margita isto ima dana kad ništa ne jede, samo doji, a ima 18 mjeseci. i ništa mi to nije čudno.

a ima dana i kad zara ništa ne jede (a niti ne doji ), a ima 5 godina. i to mi je normalno.

valjda im tako dođe.
    pa i meni tako nekad baš ništa ne paše.

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj evita prvotno napisa
    Makar bio bi i red pojesti nešto nakon tjedan dana što je bio uglavnom samo na čajeku....
    Ako mu je čaj zaslađen, pa ako osim njega još pije i sokiće, onda mu je to sasvim dovoljan izvor kalorija, premda ne i ostalih hranjivih tvari. Drugim riječima, izbaciti slatke čajeve, neka dijete pije vodu, pa će imati bolji apetit za konkretne obroke.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Evita, ne brini, nije bas da ne jede nista. Moj predje na takvu prehranu svake godine prvi tjedan na moru, samo mlijeko, vocni sokovi i mrvice. Nakon 7-10 dana pocne jesti. Eventualno provjeri zeljezo, ali ako ima energije i ne mrsa- sve je to ok.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Samo da javim....još imamo problema,ali svaki dan sve bolje jede (sve više toga) iako i dalje malo. Mislim da su zubi u pitanju jer sve hoće gristi i kad mu se s prstom približim zubima postane nervozan i želi me ugristi. Hvala cure na odgovorima. Nadam se da mu neće ništa biti od tog perioda ne jedenja.
    Inače ne dojim,jer je odbio sisu kad je napunio 7 mjeseci. Doktorica kaže da se oko 4 mj trudnoće mlijeko mijenja pa neka djeca prestanu sisati. Sad mi se bliži termin kad trebam roditi pa mu možda i ponudim opet sisu kao i našoj novoj bebici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •