-
dambo
Neznam kaj da ti velim, vjerujem da imas osjecaj da vodis borbu s vjetrenjacama. Al eto, nemam ti pametan savjet za dat osim tupit tetama po svom pa dok shvate.
Mi imamo novi problem, druga teta se vratila s bolovanja i klinci ju nisu vidjeli 2 tjedna. Znaci, nisu ju ni upoznali. Sven ju nikako ne voli, opet je pocelo histericno plakanje kad ga ostavljam, a taman je bilo sve ok.
Iskreno, ne svida se ni meni ta teta previse, cula sam ju iz hodnika kako je jako vikala na jednog deckica koji je plakao kad je mama otisla. Njoj se nije dalo malo ga animirat i utjesit jer je brbljala s kolegicom iz druge grupe. Danas sam cula da se prijetila jednom da ce ic u kaznu... To su klinci do 1,5 godine, ne vjerujem da kazne imaju neki efekt na njih osim plakanja.
Kad sam dosla po Svena druga teta (koja je super) mi je ispricala da je plakao kad je ona dosla u pol 11. Dosad nikad nije plakao, uvijek se smirio par minuta nakon sto sam ga ostavila i poslje je bio super, teta ga je uvijek hvalila.
Ta "zlocesta" teta je starija i vjerovatno radi po "staroj skoli". Sto se meni nikako ne svida. I sta da ja sad radim? Nema smisla da joj nesto govorim kad ja osobno nisam vidjela da je vikala na moje dijete ili tako nesto.
I jos nesto, Sven je zaradio ogromnu kvrgu na celu. I doma je pao 100 puta s kreveta ali nikad nije imao kvrgu. Ova je stvarno ogromna i plava, kazu da je pao u kupaoni :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma