apropos dojenja i razdvajanja...(maša) prvotno napisa
na pocetku je to bilo ODMAH, cim bi izasla iz sobe: mama, cicati! i ima tamo stolica, mi sjele i cicale. vecina teta prodje, bago se nasmije, a jedna L. teta je komentirala:znate, L nam je bas jos mala bebica. mislim, zato sto jos cica.
hm... ima djece puno manje od L, neki cak ni ne hodaju jos uvijek i vecina ih rasteze dudu po cijeli dan (L za to vrijeme prica - cim se probude ona nosi svima papuce i prica: papuca.(o)buciali L je beba jer cica! grrrr... nisam nis rekla.
i jednom smo dobile komentar: ona je tako vezana za vas! isto pita, a za koga bi trebala biti vezana???? ili? sto je uopce alternativa povezanoj djeci? nepovezana? kakva su to djeca? (ovo najozbiljnije pitam jer mislim da ne zanm niti jedno!)
L svaki drugi tjedan (kad ja radim poslijepodne) iz vrtica kupi cuvalica, jedna mlada cura koja se super igra s L - i za nju se L jako vezala, cim ju vidi, trci joj u zagrljaj! ufff.. pitala bi tetu sta misli o tome?
uspavljivanje dojenjem... ako sam blizu, samo i iskljucivo ja. ako me nema, tata, bake, bez problema. u vrticu bilo malo skakljivo, probudila se nakon 15 min, ali to su prvih par tjedana radiili i klinci koji ne doje!! sad je sve super!
ufff... i ja oduzila...
svim mamama i jaslicarcima