-
Osoblje foruma
evo, krenule smo i mi....
juce smo bile negdje 20min.
igrom slucaja, doslo je do toga da sam ju pitala da li bi ostala dok ja odem nesto obaviti. rekla je ne. onda sam joj ponovila i rekla sta trebam obaviti, sve objasnila, a ona mi je rekla "bok mama" i dala pusu.
ostavila sam ju na 5-10 minuta. kad sam usla, ljepo se igrala. bilo joj je sve novo.
zasla je sva vesela i cekala sutradan da ponovo moze u vrtic.
danas smo dosle nesto iza 9 i teta je odmah rekla da li bi ja nju ostavila i vratila se u 11. rekla sam da nema sanse. da smo juce bile samo zvidjacki i da jos nije spremna za to.
usle smo zajedno unutra.
posto je to mjesovita grupa i ona je medju mladjima, bez obzira sto je to starija jaslicka, tamo ima djece koje ce za 3-4mj. 4 godine, nije kuzila sta ovi rade. primila se igracaka jer joj je dan prije druga teta pokazala d je sta i rekla da moze sve pogledati i uzeti sta zeli.
ova nije bila takva. ova teta je sad imala program i vidno je bilo da L. ometa. isto kao jos dvoje najmanjih.
ponudila sam L. da izadjem na malo, opet je odbila, ali je nakon detatljnog objasnjavanja di idem opet sa osimjehom i pusom rekla bok.
rekla sam teti da cu izaci na pola sata, ona je digla na 45min i odbla me zvati ako ce plakati.
kad sam dosla, nasla sam ju uplakanu. teta je rekla da je sve bilo super do promjene aktivnosti.
ok ne brine me to. iako mi je zao jer sam znala da prvo odvajanje za nju ne smije biti toliko dugo, ne zelim da vec u startu dobije averziju. ali, ajde dobro.
receno mi je da sutra ne ulazim vec da ju ostavim i da dodjem za pola sata (otprilike). da se ulaskom samo komplicira i produzuje sve.
e sad se neckam. poznavajuci nju, mozda i mogu ne uci, ali ne zelim to forsirati. ni jutros nisam bila nesto dugo unutra. 5-10min.
nemam rok. zelim pratiti njen tempo. da li je prenaglo ako ne ulazim?
da napomenem, u igraonici je bila 2 puta i to sve prosli tjedan (morala sam lagati za godine)- prvi put sam bila ispred i svakiu minutu potvrdit da sam jos uvijek tamo (ono "mama di si?", ja "tu sam"), a drugi put sam stajala ispred 15minuta i onda je pitala da li mogu ici po tatu i nakon odobrenja otisla na 15min.
znaci, nikad nije bila sama sa nepoznatom osobom.
help.
i jos nesto- da li mogu inzstirati na tome da me se zove ako place?
i da ima svoju bocu jane ili casu vode? naime, oni tamo piju poslje jela i uzine i ako trazi a L. cesto treba nuditi vodu ili ona mora biti negdje gdje ce ona znati gdje je, vidjeti je i uzeti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma