-
Mi imamo 4 dana adaptacije iza nas i bilo je o.k. za sata.
Jedan dan smo prespavali cijelo prije podne pa nismo ni bili u jaslicama.
Prvi dan super jer smo bili zajedno, igrala se, puzala sve super.
Drugi dan je ostavila, pozdravila se, ona mene uopće i ne gleda dok se pozdravljamo nego se igra sa novim igračkama jer joj je sve tako zanimljivo i novo.
Vratile se poslje sat vremena i vidim da su joj oči crvene i da je plakala ali da je se i smirila. Stavili su joj mali krevetić i tamo je sjedila sa dudom kad sam došla jer je bila umorna pa je se povukla iz igre.
Kod nas je problem što ona prije podne spava 3 sata od 9-12.00 pa je uvijek umorna u to vrijeme kad je bila u jaslicama.
Treći i četvrti dan nije uopće plakala ni kad sam je ostavljala i poslje.
Uvijek su joj stavili krevetić gdje je se mogla povući, malo odmoriti i poslje pola sata je se sama opet vratila kod ostalim i počela se igrati.
Nadam se da će tako i ostati iako može biti da problemi počnu poslje par tjedana jer svatko dijete drugacije prihvaća.
Rekli su mi kako je najmlađa i kako se nikad nije odvajala od mene da jako dobro podnosi i jako se fino igra, socijalno ponašanje joj je super, ne udrala, ne grize druge itd.
Rekli su mi u petak da je ostavim do ručka ali nisam htjela jer neću raditi cijeli rujan pa imam vremena a i mislim je dovoditi samo na boravak prije podne dok ne radim.
Uvijek se raduje tetama kad dolazimo i novim igračkama i maše im kad odlazi. Vidim da joj odgovaraju tete jer znam isto kako reagira kad joj neke osobe ne odgovaraju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma