Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: moj miom

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno moj miom

moj miom nakon odbijanja ležanja u bolnici ,koje je usljedilo nakon pobacivanja od strane doktora...imam miom 14x11 cm.15 tj.trudna ,rekla mi je sestra na šalteru u petrovoj u ambulanti da više ne dolazim,pa ako imam uputnice da li me zakonski moraju primiti ili ne,netko neka mi pomogne jer ja nemam kud na kontrolu,nemogu vjerovat da se to događa :?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno moj miom

nastavak...a na ultrazvuku dođem dr . večeku...čovjek netragom nestao,a rekao mi je da su mi njegova vrata uvjek otvorena,osim kad dodjem.Ništa i nitko me više nemože povrijediti i uspjet ću u ovom.hvala svima u petrovoj koji sumi dali podršku i rekli da ću umrjetii ja i djete,a sad me konačno i otjerali,bog sve vidi

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivanka

daj se malo smiri, koncentriraj i napisi smisleni post - koji ima glavu i rep
    ja nista od ovog sto si ti napisala ne razumijem :/

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno moj miom

radi se o tome da me u zagrebu u petrovoj u ..ginekološkoj ambulantiviše ne žele primiti.rekli su mi da više ne dolazim a ginekolog me stalno šalje tamo.da se boje da se nebi povlačili po novinama.isto tako sam prošla i na patologiji 2 tamo.pošto imam veliki miom u stjenci maternice 10x15cm i trudna 15 tjedana nitko ne želi biti moj doktor ,da se boje odgovornosti jer bi to moglo sve skupa loše završiti i za mene i za bebu. A JA NJIH TREBAM i sram me opet ići tamo pa da me otjeraju,a trebali bi me primiti ako imam uputnice.nema smisla da napišem imena doktora ima ih više....pa ako ja ne želim mirovati u bolnici i osjećam se dobro i ne boli me ništa zar se tako moraju odnosit prema meni.a i tako su mi dali da potpišem da idem na vlastiti rizik

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vjerovatno će ti se javiti netko stručniji. Ali, miom u stijenki maternice i trudnoća vjerovatno je medicinski indiciranana komplikacija da te trebaju zadržati pod 24 sata kontrole u bolnici.

S obzirom da je tvoje pravo da neke medicinske usluge odbiješ, a ti si ih odbila, oni su to prihvatili, ne kužim što sad tražiš od njih?

Da povremeno dolaziš u bolnicu da te pregledava neki od liječnika, on ti svaki put prepiše hospitalizaciju jer smatra da je tvoje stanje opasno i za tebe i za tvoje dijete, a ti odbiješ?

Ili da te zaprime u bolnicu jer si se odlučila da ćeš prihvatiti njihov savjet o boravku u bolnici?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I da li oni tebe uopće ne žele primiti na pregled? (npr. ti se pojaviš za pregled u bolnicu, sestra pročita tvoju uputnicu i kaže ti: "Vas ne želimo pregledati!"

jer smatram da ovo ne smiju napraviti.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno moj miom

otišla na pregled u bolnicu i šefica odjela na patologiji upisuje me za ostanak u bolnici,pošto ne živim preko puta rekla sam da nemogu ostati danas i dal mogu doći sutra da ostanem...rekla je da ostanem danas ili da više ne dolazim na odjel i govori sestri :stavit ćemo je k onoj tamo u sobu da čuje šta tu sve ima,pitala sam šta to tu ima,šutjela je i onda rekla da će me uzet da nisam na ledini(livadi) itd....ja sam reagirala time da ne želim ostat,imala sam uputnicu i za ultrazvuk al je rekla da mi to netreba,da šta će mi to.I u povjesti bolesti mi je napisano da neću u bolnicu al ne piše šta je sve ona rekla i tako sam ja sad neka vrsta crne ovce pa sam otišla idući put u ambulantu i obavila ja pregled i ultrazvuk i tako bila sretna i onda .NEMOJTE NAM VIŠE DOLAZITI,doktorica nije imala jaja da mi kaže pa je poslala sestru, ......

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ivanka, to što ti je neka sestra rekla da više ne dolaziš, ista si može objesiti mačku o rep. Ako ti po mjestu stanovanja pripadaš u Petrovu, te imaš uputnicu za pregled i uzv, doktor ti ne bi smio odbiti pregled. Stoga naruči se i odi na pregled.

Također, na tvojem mjestu, ponijela bih stvari sa sobom, ukoliko doktori ocijene da trebaš ostati u bolnici.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno moj miom

problemi riješeni. Petrova je prošlost ,ružno iskustvo i tolika želja doktora da prekinem trudnoću,trudnička knjižica je za mene pojam...samo sam dobila nastavak u povjesti bolesti jer na ovo dosad više nije stalo,l ovo nije bolest;trudna sam i sretna,najsretnija na svijetu jer u meni je živo biće,to prekrasno malo stvorenje ,tumor ću zanemarit jer ne smeta bebi iiako je ogroman.I ako bog da uspjet ću ,ako ne uspijem neću se izjedati ostatak života da sam možda mogla a prekinula sam to.Hvala mamma san što se brineš..

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mislim da se ponašaš krajnje nedisciplinirano i neodgovorno. Ja sam bila u potpuno istoj situaciji kao ti samo sa drugom trudnoćom sam imala 4 mioma a ne 1 kao ti. Najveći je bio 18X12-14 cm, u biti više ga nisu mogli ni izmjeriti. Najvažnije mi je bilo da se moje dijete rodi živo i zdravo i da samnom bude sve ok. Do najbliže bolnice imam oko 130 km + trajekt koji vozi po redu plovidbe a ne kako meni ustreba. Kad bi išla na preglede imala sam uvijek torbu sa sobom u slučaju da me ostave. Ti kad si već išla na pregled i kad su ti rekli da ostaneš trebala si ostat, a stvari ti netko donese drugi dan (glupo da ti je u tom trenutko to bilo važnije). Meni da je onda netko rekao da dubim na glavi ja bih u interesu sebe i svog djeteta dubila.

Drago mi je da si trudna i da razmišljaš pozitivno, ali ipak mislim da bi se trebala malo staviti na rezervu i uvidjet da si u startu sa svojim neostankom u bolnici sama pogriješila. Sestra nije kompententna osoba koja će ti reći da ne dolaziš. Ako pripadaš tamo, tamo i idin i ponašaj se u skladu sa pravilima bolnice a "ćakulave" sestre izuzmi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •