-
Mislim da se ponašaš krajnje nedisciplinirano i neodgovorno. Ja sam bila u potpuno istoj situaciji kao ti samo sa drugom trudnoćom sam imala 4 mioma a ne 1 kao ti. Najveći je bio 18X12-14 cm, u biti više ga nisu mogli ni izmjeriti. Najvažnije mi je bilo da se moje dijete rodi živo i zdravo i da samnom bude sve ok. Do najbliže bolnice imam oko 130 km + trajekt koji vozi po redu plovidbe a ne kako meni ustreba. Kad bi išla na preglede imala sam uvijek torbu sa sobom u slučaju da me ostave. Ti kad si već išla na pregled i kad su ti rekli da ostaneš trebala si ostat, a stvari ti netko donese drugi dan (glupo da ti je u tom trenutko to bilo važnije). Meni da je onda netko rekao da dubim na glavi ja bih u interesu sebe i svog djeteta dubila.
Drago mi je da si trudna i da razmišljaš pozitivno, ali ipak mislim da bi se trebala malo staviti na rezervu i uvidjet da si u startu sa svojim neostankom u bolnici sama pogriješila. Sestra nije kompententna osoba koja će ti reći da ne dolaziš. Ako pripadaš tamo, tamo i idin i ponašaj se u skladu sa pravilima bolnice a "ćakulave" sestre izuzmi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma