-
Lišajevi
Ovako...inače mi je koža jako osjetljiva čim je se takne eto crvene fleke, počešati se ne daj bože, a da ne spominjem mušku bradu pri dodiru u poljupcu.
Kada su mi se prije pojavljivali koristila sam plymicol kremu i pomagala mi je, ali su bili možda na 2 mjesta i mažem dosta dugo, prođe i sve ok.
Inače koristim kremu za lice onu plavu niveu, jer čim nešto drugo stavim nastane lišaj.
I kao idem ja probati Dr. Haushca kozmetiku, jer je prirodna i kupim kremu od ruže koja je malo masnija, ali je bila zima, pa mi je trebala..jao užasa od lica nakon 5-6 dana korištenja kreme...lišaj do lišaja.
Koristila sam plymicol, ali nije bilo nešto pretjerano pomaka....i onda sam se okrenula samo nivei plavoj i mackala lice i prošlo je, ali mislim da je prošlo samo prividno, jer čim mi je suho lice i zaboravim ga namazati eto ih... to nije jedan lišaj mali ili 2 pa se rasporedili ima ih sigurno 5-6 i to su 2 jako velika...
I dobro...smirilo se sve to malo kad neki dan dođem kući lice me pečeeeeee užasno! I naravno, ujutro lišajevi opet...
Šta predlažete?
-
misliš da su lišajevi?
a da nije seboreja npr.?
odi kod dermatologa, provjeri
-
-
Ja moram kremu stavljati svaki dan jer mi je inače lice jako zategnuto. Što se tiče vode pijem je dovljno, ali nije povezano s tim....
Seboreja??? Morat ću malo pogledati na netu o tome....može biti svašta, zato sam i pitala tu da vidim šta mi vi kažete, a znam da imate djecu koja imaju dermatitise itd.
Što se tiče dermatologa, nažalost nisam sada u fin.mogućnosti platiti privatnika, a knjižicu nemam...tako da ću morati biti sam svoj majstor
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma