Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Lišajevi

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Lišajevi

Ovako...inače mi je koža jako osjetljiva čim je se takne eto crvene fleke, počešati se ne daj bože, a da ne spominjem mušku bradu pri dodiru u poljupcu.

Kada su mi se prije pojavljivali koristila sam plymicol kremu i pomagala mi je, ali su bili možda na 2 mjesta i mažem dosta dugo, prođe i sve ok.
    Inače koristim kremu za lice onu plavu niveu, jer čim nešto drugo stavim nastane lišaj.
    I kao idem ja probati Dr. Haushca kozmetiku, jer je prirodna i kupim kremu od ruže koja je malo masnija, ali je bila zima, pa mi je trebala..jao užasa od lica nakon 5-6 dana korištenja kreme...lišaj do lišaja.
    Koristila sam plymicol, ali nije bilo nešto pretjerano pomaka....i onda sam se okrenula samo nivei plavoj i mackala lice i prošlo je, ali mislim da je prošlo samo prividno, jer čim mi je suho lice i zaboravim ga namazati eto ih... to nije jedan lišaj mali ili 2 pa se rasporedili ima ih sigurno 5-6 i to su 2 jako velika...
    I dobro...smirilo se sve to malo kad neki dan dođem kući lice me pečeeeeee užasno! I naravno, ujutro lišajevi opet...
    Šta predlažete?

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

misliš da su lišajevi?
    a da nije seboreja npr.?
    odi kod dermatologa, provjeri

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

piješ dovoljno vode? meni se pojavi ovo što si opisala kad ne pijem dovoljno. uvijek mi se sve prvo vidi na licu...
    kad se dovedem u red s pijenjem sve bude super, u međuvremenu stavljam pakunge od maslinovog ili bademovog ulja... Kreme ne koristim, osim ponekad ovu s kojom sam više nego zadovoljna (prva krema na stranici)

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja moram kremu stavljati svaki dan jer mi je inače lice jako zategnuto. Što se tiče vode pijem je dovljno, ali nije povezano s tim....

Seboreja??? Morat ću malo pogledati na netu o tome....može biti svašta, zato sam i pitala tu da vidim šta mi vi kažete, a znam da imate djecu koja imaju dermatitise itd.
    Što se tiče dermatologa, nažalost nisam sada u fin.mogućnosti platiti privatnika, a knjižicu nemam...tako da ću morati biti sam svoj majstor

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •