Drage cure, već duže vas čitam a sada sam se odlučila registrirati..

Trudna sam 32 tjedna i ovo mi je druga trudnoća.
Prva (prije 6 godina) je završila carskim rezom u 34 tjednu zbog zastoja u rastu, prije 3 godine mi je odstranjen veliki miom.
Ova trudnoća je divna, sve ide po redu.. ponekad se pitam zašto uopće idem na sve te kontrole i dajem novce kad ne može biti bolje sa mnom ni s bebom

Prije 2 dana sam bila na pregledu i od tada sam jako uznemirena. Naime, želim ovu trudnoću dovršiti prirodnim putem. Želim napokon roditi i osjetiti ono na što svaka žena ima pravo.
Ne želim anesteziologa nego muža pokraj sebe. Gin mi je rekao da je to nemoguće s obzirom na moju povijest i činjenicu da je beba na zadak (stigne se još okrenuti, zar ne? ) i da imam 2 mioma (ali su jako mali, 2 i 3 cm i uopće ne smetaju bebi jer su na vrhu maternice). Rekla sam mu da želim pokušati prirodno na što je on rekao da bi me samo neodgovoran i lud čovjek krenuo tako porađati. Ja se nisam dala i podastrijela sam mu hrpu dokaza da se može (hvala vašim stranicama, linkovima i ovom forumu ) i naravno da sam ga iznervirala i na kraju mi je rekao da ako sam toliko sigurna nek se porodim doma u kadi i da on ne želi imati ništa s tim
Najgore mi je što nemam podršku ni od muža ni od rodbine.. svi misle da sam luda a ja već dva dana plačem.
Da li postoji u Hr ili negdje blizu bolnica u kojoj će napraviti ono što ja želim bez da mi pametuju?