evo hvala na odgovorima i diskusiji
znam da mi ovdje nitko ne moze reci da ili ne, niti ocekujem, rekoh cisto da porazmijenimo misljenja..eventualno i informacije jer ne znamo svi sve
pitala jesam pedijatra i probala zatraziti njihov info na par strana, i oni se razlikuju u misljenjima, nas pedijatar ne navaljuje..
malecki mi je jos i mislim da cu sad pricekati ljeto (nadajuc se da je ipak manje rizika nego zimi) i mozda na jesen onda primiti jednu dozu...tad ce i on biti stariji i jaci naravno..
jer eto naravno da me dijagnoza prestravila, ali ono sto ne znamo je li bi tako bilo da se nije poklopilo i svasta drugo u isto vrijeme, ne znamo koji je soj bio tak da zapravo i ne znam da je i bio cijepljen je l' bi bilo isto jer i manje agresivni sojevi u ludoj kombinaciji mogu uciniti cuda..
potaknuta i nasim vlastitim iskustvima postala sam oprezna prema tim cjepivima..tim vise sto mi je ovaj malecki bas posebno osjetljiv..
i ponekad si mislim da ako cijepimo djecu bas sa svime i protiv svega da se ne bi dogodilo da isto uzrokujemo kontraefekt i s tim bolestinama slicno s antibioticima..pa treba onda dobro odabrat i odvagnut..