Citiraj boobamara prvotno napisa Vidi poruku
Evo hvala na podijeljenom iskustvu. Super da je pomoglo! Znam da mi roditelji uvijek se preispitujemo da smo bar nesto prije ili drugacije, ali neke su stvari iznad nas, u svakom trenutku cinimo najbolje sto mislimo i mozemo za nase male srecice...sreca da je odluka bila dobra i da je dobro odradilo i da je to iza vas!
Ja sam cijepila dijete s prevenarom, malo prije nego je krenuo u vrtić. Do prije tjedan dana, znači već skoro godinu dana nije popio nijedan antibiotik. Da, ima prehlade, i curi mu nosic, al nikad ništa ozbiljno. Za ovo sam se cjepivo odlučila davno, a i jedna doktorica, obiteljska prijateljica mi ga je preporučila. Vani je to obavezno cjepivo al kod nas za njega nema love da ga se uvrsti u obavezno. Inače doza košta 500 kn. Kako mi je objasnila dr sa nastavnog zavoda za javno zdravstvo, može biti i prehladen za primiti cjepivo. bitno je samo da nema povišenu temperaturu i da su pluća uredna. Da sam na vašem mjestu ne bi se puno zamarala oko žive, formaldehida i sl.. Žive ima i u npr.tunjevini, formaldehida u kozmetici...teških metala u voću i povrću. Mislim da vam je pored svega navedenog korist od cjepiva daleko veća, ja sam obavila istrazivanje i za vas.