-
Suze i smjeh!!
Stari smo tri mjeseca,težina,mokraća,kakanje sve štima.Dojim na zahtjev.
Počelo je prije četri dana,neprestano cicanje,nezadovoljstvo,nespavanje,nemir.Zahvaljuju ći RODINIM stranicama shvatim da je skok u razvoju.Znači normalno je da mi cicke više nisu pune mljeka,da samo učestalim podojem mogu djetetu osigurati veću količinu mljeka.
Danas popodne,nakon još jednog jednog plača,na rubu snage(psihičke),i okoline koja veli(osim mm) da je djete gladno,te da nemam mljeka,da mu nakon podoja ponudim 20-30 ml adaptiranog,buba mi u glavi stalno.Ma nemoguće da je gladan,pa mora malo plakati,i kadkad biti nervozan,samo su mi rijeći RODINIH savjeta prolazile kroz glavu;Svaka majka ima dosta mljeka za svoje djete,i samo učestalim podojem možete djetetu osigurati dovoljno mljeka.Stisnem cicke,jako malo mljeka par kapi,al i dalje se nedam.
Otuširam se,i jako toplom vodom prelazim preko cica,kad ono mljekeco ide na sve strane,kako sam bila sretna.Vratilo mi se samopouzdanje,nadam se da su prošli dani ovog trmjesečnog skoka u razvoju.
Sad se samo pitam,dali trebam češće toplom vodom po prsima,i dali malac dovoljno dobro izvuće mljeko???
-
Administratorica
:D
opusti se i uživaj!!!
malac dobije koliko treba, sigurno ne ostane gladan uz toliko mlijeka. ja nisam grijala prsa toplom vodom, mislim da nije potrebno osim u slučaju zastoja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma