Ginger,Ginger prvotno napisa
baš sam se iznenadila kad sam ovo pročitala. Već dugo nisam bila na varaždinskom topicu jer cijelo ljeto nisam imala pristup kompu. Mene ja porodio Dr. Dokuzović u 12. mj. 2007. Očito se stvari mijenjaju, samo da dr. Jukić ne ode iz bolnice kad dode moje drugo zlato (koje je zasad samo u sretnim planovima za budućnost). Kod dr. Jukića sam obavila sve pretrage i on je bio u noćnoj kad sam došla i Zagreba jer mi je puknuo , bolje rečeno eksplodirao, vodenjak usred noći. Toliko o priči iz jednog baby časopisa da su filmske scene slapa koji se odjednom slije samo filmske priče, e pa kod mene nisu bile. Naravno, nisam rodila u njegovoj smjeni nego tek predvečer.
Vidim da više rodilja hvali primalju Viktoriju pa se i ja pridruzujem. Uz nju sam tj. ona uz mene, provela onaj lakši dio (do 6 cm), a porodila me mlada primalja Janja i dr. Dokuzović i oboje su bili stvarno dobri i pozitivni iako je beba bila velika (4290 kg i 53 cm).
Kako nisam baš u toku zanima me da li su nabavili ono uze koje se prikazuje u videu o porodima iz klinike u Beču? Netko zna nešto u vezi toga?