-
Pozdrav i od mene nakon duugo vremena.
Svašta se izdogađalo, svašta preživjelo ali najvažnije je da sam sada 40 + 4 i čekam još jednu princezu. S D nije bilo problema, rodila sam u Vž, tako lijepo i prirodno, da je bilo milina, i to na dan termina. Ali sada se nešto kuha pa sam se odlučila javiti iz sjene samo da rastresem misli. I danas sam bila na kontroli u bolnici i poslali me doma, nek se javim sutra. Moje novo zlato već ima preko 4 kg, ugodno joj je i nikamo joj se ne žuri. Ali na zadnjem pregledu nešto su počeli pričati o indukciji, pa ak nebu išlo onda o carskom i sve se bojim da će me sutra ostaviti tamo. I hvata me panika. Ali ozbiljno! Znam da ima cura i cura, žena i žena koje su to sve preživjele, ali, ali..... Jel netko zna kakvu ulogu igra visina žene? Negdje sam čitala o tome, ali zaboravih. Ja sam visoka manekenskih 157 cm.
Uf, nadam se ću uloviti smjenu dok J. ili dok T. , ali i sestru Eriku, pa šta bude.
Još jedno pitanjce, na prvom porodu sam hopsala na lopti ali sa svojim trudovima, a da li je to moguće i sa indukcijom?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma