Bok, cure! Evo brzinskog javljanja dok nekim čudom oboje spavaju!
Svea vam je ukratko rekla kak nam je bilo, a ja još uvijek ne mogu vjerovati da sam već rodila i došla doma i da se super osjećam! Lovro je dosta zaljepljen za mene odkad sam došla doma i ne želim niti razmišljati kako bih to odradila da fizički nisam toliko dobro!
Inače, na porodu mi je bila sestra Viktorija i dr. Kolenko ( on je specijalizant) i doslovno je obavio prvi pregled da ustanovi da je porod počeo i poslije me došao pozdraviti u sobu kad mu je završila smjena da me pita jesam li zadovoljna !!!
Moram reći i da imaju krasnog prodojećeg pedijatra (neki stari čiča), a i sestre se trude. Meni su svaki put na viziti gledali da li nam je dobar položaj na cici, a od cimerice bebu su dok je bio na sunčanju hranili njenim mlijekom na čašu (bez da je ona to tražila), a pedijatar joj je rekao da ga dolazi stavljati na dojku svakih 2 sata (što ona, na žalost, nije radila jer ne kuži koliko je to važno, ali s njihove strane je bilo sve ok).
Uglavnom, više me nitko nije pitao zašto sam išla u Varaždin, a mama mi je jučer rekla da ako ću imati još djece da me ona ne pusti niti u jedno drugo rodilište!
Kad dođe MM stavit ću vam sličke da vidite moju princezu!