Citiraj Svea prvotno napisa
amica... jesi rodila?
Meni je termin bio 4.5. ali još sam u "komadu"
Svea i ostale curke!
Evo mene napokon doma sa našom malom Dorom!
Ukratko, 28.4. sam hospitalizirana na odjelu dr. Špoljarić ( moram reći da su na odjelu patologije SVE SESTRE i više nego super) koja je bila vrlo korektna i vodila je računa da sve bude pod kontrolom.
4. 5 trebao je biti carski ali zbog plodne vode napravljen mi je na ho-ruk 2.5., što je za mene bilo nenadano i puno bolje.
Napravljen je ok, ipak sam se odlučila za opću koja mi je i odobrena i nije mi žao jer je dr. rekao da je moju maternicu jedva pokrpao...
Dora je super, čak nije uopće pala na težini jer imam mlijeka....
Nakon carskog su me smjestili u jednokrevetnu sobu na prvom katu i tu počinju male noćne more.... ukratko, sestre uopće nisu naklonjene " caricama" kojih bi se najradije odmah riješile ali ne mogu...
Uz to, moram naglasiti da upoće nisam zvoncala nego sve obavljala sama ( Dora je sa mnom bila od kad sam ušla u sobu) i viđale su me samo na viziti. Prilikom posjeta MM bile su JAKO BEZOBRAZNE, nisu ga puštale do mene( iako ima na to pravo), nego su mene tjerale u sobu za posjete a to nisam bila u mogućnosti ni zbog mene same ni zbog Dore koja bi za to vrijeme ostala sama u sobi. Otpustili su me 6.ti dan iako ja baš i nisam bila oduševljena s tom idejom ali eto...
Što se higijene tiče, ne mogu se požaliti kao ni na komfor koji sam imala iako 6 dana u sobi sama...dosadi.
Eto, curke, HVALA SVIMA koje ste bile sa mnom i mislile na me!