-
Mogu, naravno, ali imaj na umu da su to informacije koje sam i ja pročitala (bilo na ovom bilo na drugim forumima) te da nemam osobnih iskustava s tim doktorima (osim s dr. Jukićem
).
Dakle, prema riječima i iskustvima drugih trudnica bilo bi dobro izbjegavati dr. Dombaj, dr. Čupić, dr. Mendaš, dr. Cvijović i dr. Špoljarić. Ako te zanimaju opširnije informacije i iskustva trudnica probaj još malo z-google-ati njihova imena, sigurna sam da ćeš nešto naći.
A što se tiče liječnika koji su na dobrom glasu, to su (i opet prema riječima i iskustvima drugih trudnica) dr. Jukić, dr. Tot, dr. Kirchbaum i dr. Fara. Ja osobno potvrđujem za dr. Jukića, ali njegovo ime si u pozitivnom kontekstu sigurno već puno puta ovdje pročitala.
Evo, to je ukratko to, a ako te zanimaju objašnjenja tko-zašto onda još malo potraži priče i iskustva trudnica po net-u. Ne znam... možda bi bilo dobro da netko još potvrdi moje informacije ili me ispravi. Kao što već napisah, ovo su zaključci koje sam ja donijela na temelju pročitanih iskustava drugih trudnica. :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma