Eto, upravo smo se vratili iz Vž pa da podijelim s vama friška razmišljanja.Dakle, obavila sam ctg te bila na pregledu i amnioskopiji... kod dr. Špoljarić. :? Naime, prema onom famoznom rasporedu danas su u trudničkoj ambulanti trebali raditi dr. Dokuzović i dr. Jukić, a njih međutim nigdje. :? Prema sestrinim riječima dr. J. je noćas bio dežuran i baš se spremao doma. :/ Ta me informacija malo zatekla, ali nisam dozvolila da me skroz izbaci iz takta. Iako nisam čula baš neke dobre stvari o dr. Špoljarić, krenula sam na pregled/asc sa pozitivnim stavom. Moram odmah reći da mi je ženska bila skroz ok. Pregled jesam osjetila, ali taj je neugodan osjećaj trajao svega nekoliko sekundi. Sve u svemu prošlo je dobro i ja sam zadovoljna.
Uglavnom, ono kaj sam u stvari htjela 'reći' je da ne znam svrhu onog rasporeda na oglasnoj ploči jer čini se da dr. tamo ipak rade bez nekog određenog reda... ili možda prenaglo zaključujem...
![]()

Dakle, obavila sam ctg te bila na pregledu i amnioskopiji... kod dr. Špoljarić. :? Naime, prema onom famoznom rasporedu danas su u trudničkoj ambulanti trebali raditi dr. Dokuzović i dr. Jukić, a njih međutim nigdje. :? Prema sestrinim riječima dr. J. je noćas bio dežuran i baš se spremao doma. :/ Ta me informacija malo zatekla, ali nisam dozvolila da me skroz izbaci iz takta. Iako nisam čula baš neke dobre stvari o dr. Špoljarić, krenula sam na pregled/asc sa pozitivnim stavom. Moram odmah reći da mi je ženska bila skroz ok. Pregled jesam osjetila, ali taj je neugodan osjećaj trajao svega nekoliko sekundi. Sve u svemu prošlo je dobro i ja sam zadovoljna.