Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Razbijeni zubi

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Razbijeni zubi

Pred dva dana je Tia na kadi razbila prednje zube, otkrhnuo joj se komadić i sad su zubi strašno oštri. Bile smo kod zubarice koja je rekla a je sve ok i krenula da će joj izbrusit to da se ne ozlijedi.
    Sad, rekoh joj da nema veze da pusti jer će je samo iztraumatizirat sa bušenjem (vrištala je kad sam joj samo usta otvorila) a zubi će se ionako sredit.
    Problem je u tome što me ona oduvijek grize, i uvijek nakon podoja imam utore na bradavici. Sad reže, tako da imam krvave utore, boli me i oklijevam prije nego li joj dam. Pokušavam je nagovoriti da jako otvori usta, mamu boli i tako dalje, često surađuje, ali svejedno je strašno.
    U biti me najviše ozlijedi noću, zadnje dvije je sisala valjda svakih sat vremena, kao da osjeti moj nemir.

Ne mogu joj ukinuti noćno nacicavanje. Tehnički razlozi (nema tko bit sa njom).
    Da kupim lanolin ili nešto...?

Pomoć

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lanolin svakako i obavezno, da ne dobijes ragade!
    ne znam sto drugo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imala sam slicnu situaciju s okrhnutom jedinicom gore, i bas me je boljelo pri podojima. No, ja sam svoju curu odvela zubarici koja joj je to pobrusila malim komadicem nekakvog brusnog papira koji je omotala oko prsta. Jos sam i ja dobila jedan papiric za doma pa sam joj malo-pomalo zagladila zub. Probaj pitati zubaricu o nekoj manje stresnoj metodi.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bi isto radije pobrusila nego riskirala da ti se stvore i upale ozbiljne rane.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ići ćemo sutra kod rođakinje od MMa da joj to pogleda.
    Hvala za šmirgl papir, to nisam znala.
    Zna li netko dobrog dječjeg zubara u Ri?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •