-
odjavljujemo se... nakon skoro 29 mjeseci
završio je naš staž...
ne znam koji smajlić bih stavila, :D ili
drago mi je jer je bez dojenja nije meni htio zaspati, a noću bi se budio samo radi toga, a opet... žao mi je, bilo nam je prelijepo...
zadnji pravi podoj je bio 29/06/08 - uspavljivanje za popodnevno spavanje...
onda je ostao do slijedećeg vikenda kod bake, a ja sam se vratila u zg. baku je par puta tražio cici, ali nije previše njurgao...
u petak sam došla, navečer ga stavila u krevetić spavati s plišanim pasićem kojeg je prvu večer zagrlio i nerazdvojni su za spavanje, tražio je priču za laku noć i zaspao.
cici se nije ni spomenula. po noći se oko 2 probudio, zazvao me i tražio tutu, popiškio se, tražio natrag u krevetić i zaspao do jutra... oko 7 i pol se javio - mama, ja sam se pjobudio, dan je i prešao meni u krevet. tražio je cici, povukao jednu, drugu i rekao dosta. slijedeća noć je bila identična... ujutro se opet malo zasladio, i to je sve
i dnevna spavanja sam zaspe, uz pričicu, grleći pasića
prva dva dana sam se samo malo izdojila, i više nije trebalo ništa...žveli mališa da ima puno mjekića, ali me niš ne smeta...
bilo nam je prelijepo, skoro 29 mjeseci...
srećom, imala sam podršku u familiji, tražila pomoć i dobila nekoliko dobrih savjeta sa sos telefona - veliko hvala curama koje volontiraju, i zaista skoro nikakvih problema - niti ragada niti mastitisa...
skoro poželit drugo radi dojenja
-
magriz
-
-
Ja ti zavidim ... Nikola nije zaboravio na cicu (dugu digu 8) ) ni kad sam krajem svibnja bila pet dana na putu bez njega, i čini mi se da ima namjeru još dugo cicati... elem, čestitam na bezbolnom prekidu dojenja
-
-
-
-
-
Baš lipo i bezbolno...
-
Osoblje foruma
-
-
-
Miš mali
Poptuno te razumijem da si pala na njegove molbe.
Jednu sam noć probala Slatkici ne dati cicu kad se probudila (u zadnje vrijeme mi se pred jutro jako često budi i stalno bi imala cicu u ustima) s nadom da će se možda rijeđe buditi. Ali, ona je nekih 40ak minuta tako tužno jecala"titi, titi" da sam odustala.
-
update!
od 27.07 smo ponovno prestali - velim mu da smo se tako dogovorili i da više nema mlijekića u cici, ali da se možemo pomaziti...
mališa to prihvaća uz pitanjue jel' me može držati za uho (inače je uvijek tako dojio - s rukom na mom uhu)... onda me primi za oba uha, naceri se i okrene spavat...
vidit ćemo jel ovo stvarno kraj...
-
htjela sam napisati koji elegantan kraj
a onda...
nije gotovo dok nije gotovo
vejrovatno je i njemu konfuzija kao i tebi
-
-
dziz, ovo je k'o neki krimić... svako malo novi zaplet.
-
-
update!
još je povremeno tražio cici, svaki drugi dan ujutro, da se pomazi...
već 3 dana ne pita, a kad sam mu ponudila, pogledao me i rekao - ja sam vejiki, neću papati cici...
ali su mu moje uši i dalje omiljene... uhvati me s obje rukice dok spava i zadovoljno prede
-
-
baš me zanimalo kaj je sa vama
ovo mi se čini ok prestajanje - dok male cicalice lagano diktiraju ritam
-
Ja se smijem jer si mi rekla za plan, a i ja trenutno pamtim 3.9. ali čisto sumnjam da je to fakat zadnji. Onda mi je još kroz zube lijepo rekao: "ima mlijeka, ima..."
-
samo se ti smij
jučer je poželio, cicnuo, pljunuo i rekao - bljaki! nema mjekica :D
-
-
Osoblje foruma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-