Mene nimalo ne brinu buduće neviste. Sinovi su mi prepametni da bi loše izabrali, a ja - ko mene ne bi volio?!
Mene nimalo ne brinu buduće neviste. Sinovi su mi prepametni da bi loše izabrali, a ja - ko mene ne bi volio?!
ja potpisujem štrigicu u svim postovima. iako, nekako sumnjam da ću, ako nešto pođe u krivo (s mog aspekta gledanja), biti toliko hladne glave :/
kahna,
čim pričaš o nekom trećem iza leđa - ogovaraš. to su ti dječje igre još iz osnovne. ili nisi išla u osnovnu?! ma jesi, naravno..(vraćam za ono: nisi dobro pročitala).
mislim da biti svekrva/punica NITKO ne zna kakva će biti. i nemate pojma kakve ćete biti u konkretnoj situaciji. niti na što će vas život navesti, da li ćete slijediti svoje ideje ili će vam se sve stubokom izokrenuti. bezveze razbijate glave tim pitanjima i gubite vrijeme koje možete utrošiti na svoje klince. i muževe.
bilbo slažem se s tvojim stavom da razbijam glavu bez veze jer ne znam kako će se zvijezde posložiti... ali ne mogu si pomoć kad sam tu di jesam, kad (još uvijek - još malo) živim sa svekrvom, da sebi bar 13 x denvno ne kažem -
e ja baš sebi ovo neću dozvolit...
ja ću im plaćat podstanarstvo pa taman gladna bila, samo da svatko sebi kuha...
i slično tome...
ne razmišljam ja o toj temi kao ajmo sad tri sata razmišljat o tome, to ti meni u nastavcima dolazi![]()
(i to još moja svekrva nije loša... dapače... mislim da ima najbolje namjere)
Dobro, Bilbo, glavno je da ti ne gubiš vrijeme ovdje s nama i posvećuješ ga klincima. I mužu.bilbo7 prvotno napisa
![]()
zločesstooooo...a ni ja nisam bila bolja, znam. imate previše godina do toga. nemrete si napraviti pravilo ja bum takva i takva. jer nikad ne znate kaj bu sutra. a ak ostanete same, možda bute trčale unucima ili bute se opet žalile na forumu da vas sin/kćer ne zove da im pomognete. odoh ja...sretno svima!