Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 103 od 103

Tema: Što očekujete od razrednika / razrednice svog djeteta ?

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mare :D

Citiraj maria71 prvotno napisa
    Odradih ja svoju razredničku godinu u gimnaziji.

Imam najbolji razred od svih trećih po uspjehu, ponašanju ( nema niti jedne opomene niti jednog ukora ) i izostancima - najviše učenika sa 0 ili manje od 20 sati izostanka tijekom cijele šk. godine

i nije mi pala kruna s glave zbog komunikacije mailo, sms-om, telefonom i fb-om.
    Svaka čast na uspjehu (i tebi i razredu)

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da se priključim!
    Moj broj moba ima svih 300 učenika u mojoj školi i nikad nisam zažalila zbog toga. Prezime je tak jedinstveno da na informacijama u mom gradu postojimo samo mi. Tako da ga dajem kad god me traže. Imaju i moj mail. Obožavam moju razrednu djecu i srce mi se podere svaki puta kad odlaze. A otišli su i ove godine. Moj 4.b je bio jako dobar i ja sam njima nastojala biti jako dobra pa su me zvali kad god su trebali. Ne zamjeram. I ja trebam nekad E. učiteljicu kad je doma. I žena mi nikad nije zamjerila kad sam zvala. I baš je onakva kakvu sam željela mojoj E.: predaje super, objasni predivno, vikne kad treba, zaprijeti, pomazi, zagrli, utješi. Djeca ju obožavaju. Čak i oni s kojima ima pune ruke posla.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

čitam ovo iako nemam školsku djecu... neću ništ pametno napisati ali moram malo OT: Maria - tak mi je drago da si tu :D

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •