Molila bih pomoc pri montiranju AS u Splitu. Naime, nakon dolaska u autopraonicu po kola, nasla sam autosjedalicu kako se susi tik do auta :shock: . Istina je da sam peraca zamolila da prebrise sjedalicu i dobro usisa oko nje ali skidanje sjedalice mi nije bila opcija ni pod razno. Nisu mi niti ponudili pomoc oko ponovnog montiranja stolice, kao nemaju pojma, vi cete to gospodjo najbolje sami :? . Nahodale smo se zadnja dva dana kao nikad do sada.

Odgovori s citatom
. I daj, javi se kad dodjes u ST. Je li mozes mislit kako mi je nabit stolicu popularnom nam tehnikom ledja-koljeno sa visinom od 183cm? Svaki put nakon pokusaja montiranja moram kod kiroprakticara. Jedva cekam pregled AS u Splitu.
pokusaj sama smonitrati da su ti pojasevi ravni, bez kovitlanja, da se sjedalica ne mice lijevo desno kad je uhvatis za dno vise od 2 prsta (stani koljenom u sjedalicu i potegni jako pojaseve dok se dovoljno ne ucvrsti). i da su procjepi kroz koje idu pojasevi za djecu ili u razini ili malo iznad ramena (pretpostavljam da je ona u smejru voznje, ako je "jaje" onda prorezi moraju biti u raznii ili ispod ramena djeteta).