Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Pomoc u montiranju AS u Splitu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Pomoc u montiranju AS u Splitu

Molila bih pomoc pri montiranju AS u Splitu. Naime, nakon dolaska u autopraonicu po kola, nasla sam autosjedalicu kako se susi tik do auta :shock: . Istina je da sam peraca zamolila da prebrise sjedalicu i dobro usisa oko nje ali skidanje sjedalice mi nije bila opcija ni pod razno. Nisu mi niti ponudili pomoc oko ponovnog montiranja stolice, kao nemaju pojma, vi cete to gospodjo najbolje sami :? . Nahodale smo se zadnja dva dana kao nikad do sada.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Podizem. Itko?

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa najzgodnije ti je doc na preglede autosjedalica. ali ne znam kad ce idcui bit. :/

pa tko je prvi put postavio tu AS? moze li ti taj netko pomoc?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pomogle su mi cure i ranije, Casper u Zg kad se sjedalica pocela klimat, Vanjci i druge cure u Splitu na pregledu AS. Ovaj put se ne radi o zavrnutom remenu ili slicno vec o sjedalici koja je skinuta. Probala sam sama jucer ali ne ide.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, Vanjci je sprijecena i uputila me na Happy Mommy. Valjda ce mi se ona ili neka druga cura javit tu, ja mogu asistirat, cini mi se da sam skoro sama uspjela ali nije dovoljno dobro, AS se moze pomaknut kad je guram.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

drago mi je da ti ima tko pomoci. sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Neka ti netko pomogne. Ne možeš sama i utisnuti AS i vući pojas i pričvrstiti AS.
    Ako ti netko od savjetnica uspije pomoći, prati što rade da možeš sljedeći put sama.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ajme ja san skuzila da si se vec dogovorila

iden ca lec ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Janocka, ma pratila sam ja prosli put kako se montira AS (i asistirala) ali nikako sama ne mogu nategnut pojas koliko treba da se sjedalica ne mice. I nalegla sam na nju koljenom ali ne ide. Mozda nesto radim krivo, ne znam vise.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pa krivo je izgleda samo to što pokušavaš sama. MM to može. Ja ni u ludilu. Nek netko drugi nasjedne na sjedalicu, ako treba neka se i leđima upre u krov auta, a ti ostalo

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam mama tromjesečne bebe i takodjer me muči postavljanje autosjedalice,naime nisam sigurna da li je pod dobrim kutem,imam osjećaj da beba previše sjedi. Možda i nije ali nisam sigurna. Ali samo tako mogu sjedalicu učvrstiti pojasem jer mi je pojas toliko dugačak. Jedva čekam pregled autosjedalica u Splitu! :D

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, bez brige, uskoro će pregled. samo da potvrdimo detelje oko mjesta i vremena pa stavljam obavijest.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Janoccka prvotno napisa
    Ne možeš sama i utisnuti AS i vući pojas i pričvrstiti AS.
    može se itekako
    samo se triba slomit ko pas i na kraju izać iz auta mokar ko voda.

uf veleti li sam se puta priznojila montirajući našu bivšu sidalicu, zatežući, upirući kolinima i leđima....ali se bome ne bi nakon toga mrdala ni milimetar. toliko bi je pritisnila uz sidalo da sad kad smo je skinili imam poludeformirano zadnje sjedalo

a da vidiš koja je pokora kad na internetu imaš cijeli prikaz u detalje montiranje sidalice, a ne možeš zapamtit nego dva kadra, pa trčiš ko budala na relaciji auto-kompjuter

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

LB, pa kupi draga laptop da ne trcis gore dole drugi put, isplati se . I daj, javi se kad dodjes u ST. Je li mozes mislit kako mi je nabit stolicu popularnom nam tehnikom ledja-koljeno sa visinom od 183cm? Svaki put nakon pokusaja montiranja moram kod kiroprakticara. Jedva cekam pregled AS u Splitu.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i ja sam u iščekivanju,danas samo kupili novu sjedalicu;ljubazna teta iz TL nam ju je montirala,ali isto bih voljela provjeru

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Timmy prvotno napisa
    LB, pa kupi draga laptop da ne trcis gore dole drugi put, isplati se . I daj, javi se kad dodjes u ST.
    a ne triba mi više laptop, prominili smo sidalicu.
    L. je sad velika cura
    bila sam skoro dva miseca ovo lito u splitu, ali kad dođem opet, na malo više dana javim se. sad crnčim ko crv za skupit opet tjedan-dva slobodno.

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo ga cure:

Pregled će se održati u srijedu, 24. rujna 2008. od 17,00 do 18,00 sati, na južnom parkiralištu Građevinskog fakulteta, Ulica Matice hrvatske 15.
    Ako je moguće, molimo donesite sa sobom upute proizvođača sjedalice i dovedete i vaše dijete.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

:D :D :D
    bravooo!
    nadam se da se to južno parkiralište ne može promašiti ?!

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa
    :D :D :D
    bravooo!
    nadam se da se to južno parkiralište ne može promašiti ?!
    kad iz ulice matice hrvatske na semaforu skreneš prema građevinskom faksu (to ne možeš promašiti, vidit ćeš veliku staklenu građevinu od ekonomskog faksa i sveučilišnu biblioteku novu šta se gradi, sa lijeve strane je škodin auto salon. prije samog salona ima ulica koja vodi lijevo i vodi na južni parking.
    a onda ne možeš promašit nas na parkiralištu

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hvala happy mummy,sve ja mogu promašiti,ali valjda neću to južno parkiralište..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala svima na pomoci u montiranju splitskih AS, a posebno hvala Happy Mummy za dodatno montiranje koje je bilo danas (u cetvrtak) nakon sto sam sinoc kupila novu AS. Naime, Tobica nas je svih izludila, skuzili smo da je neispravna i preko noci (doslovno ) presli na booster (imamo 15.2kg i 103cm). Jos jednom, hvala svima na trudu.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hocemo li uskoro imati novi pregled AS u Splitu? Mi imamo dvije AS, obje GROZNE (uzas, uzas, uzas) pa bi me malo utjesilo makar to da su dobro ucvrscene....

vanjci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

ajoj, nemamo pojma kad cemo ponovo imati pregled pokusaj sama smonitrati da su ti pojasevi ravni, bez kovitlanja, da se sjedalica ne mice lijevo desno kad je uhvatis za dno vise od 2 prsta (stani koljenom u sjedalicu i potegni jako pojaseve dok se dovoljno ne ucvrsti). i da su procjepi kroz koje idu pojasevi za djecu ili u razini ili malo iznad ramena (pretpostavljam da je ona u smejru voznje, ako je "jaje" onda prorezi moraju biti u raznii ili ispod ramena djeteta).
    nadam se da ces barem ovako uspjeti!!!

vanjci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

sad gledam datum rodenja bebe pa vidim da je vjerojatno rijec o "jajetu" onoj sjedalici koja ide suprotno od smjera voznje, pretpostavlajm da se djete nije jos diglo na noge da ga prebacujes u vecu AS.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala V, pokusat cemo MM i ja, pa cete provjerit situaciju kad bude pregled... Sretna 2009!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

... i da, jos uvijek ga vozimo u smjeru suprotnom od smjera voznje, decko ima preko 9 kg, ali se jos ne podize sam, a AS je neki kombinirani uzas, Nania (jao, jao!)... Eto, do vidjenja na sljedecem pregledu!

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Penny Lane prvotno napisa
    Hocemo li uskoro imati novi pregled AS u Splitu?
    I ja se iskreno nadam da će pregled uskoro jer ja sam definitivno na "Vi" sa ovom AS i čekam vas ko ozebao sunce .
    Imam Inglesinu sa bazom (0-13 kg) i nema šanse da ona stoji čvrsto .
    Izludit će me

Btw - di ono bude obavijest kada je pregled?
    Gore u zaglavlju foruma ili samo na ovom pdf-u? Dok mi nije trebalo uvik bi naletila na tu informaciju. A sad kad mi triba bojim se da će mi pobić.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •