Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Makrobiotička kuharica - preporuke

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Makrobiotička kuharica - preporuke

poklonila bi dragoj prijateljici knjigu makrobioticke kuhinje, molila bi vas preporuke jer se ne snalazim bas u tom podrucju.

ona prelazi na makrobiotiku zbog zdravlja i sad se uci novom nacinu prehrane, nasla sam ovu pa bi volila cut jel mi ona ok ili ima i neka bolja.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ta je odlična, čista klasika i nešto što svaki makrobiotičar mora imati, no nije baš za naše podneblje, u stvari hoću reći da meni ti recepti i nisu nešto. Ostale informacije su neprocijenjive. I jaaako je opsežna.
    Odlične su sve male od planetopije , a i cijena je popularna.
    "Hrana za život" od Pejića

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ili od kushi "velika makrobioticka kuharica"
    a ove male od makronovinog tima su stvarno super. ja ih imam sve. super su jer su tematske pa tako imas wok, alge, juhe ,zitarice, mahunarke, cetiri godisnja doba i sl. svaka je 49 kn

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja isto moram promijeniti prehranu zbog zdravlja pa molim nekog iskusnog na pp kako i s čim krenuti što kupiti prije nego krenem,što više info to bolje
    puno hvala

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

zhaby

mislim da ti za početak, baš kao uvod u cijelu makrobiotiku i cijelu tu filozofiju nije loša kuharica od pejića: http://knjizara.ekupnja.com/slike/414/l_17412.jpg (ne dajem garanciju za sadržaj knjige al osobno mi se svidio prijedlog da se ne mora preko noći sve odbaciti i prebaciti na ovaj vid ishrane. činilo mi se prilično fer)

a za sve ostalo cure, pa postoji i google, pa si tražite što vas zanima. imate i makronova.com stranicu s receptima i sl. (mada me evo već jedna stvar tamo nanervirala, al neću sad o tome). ako se ne varam baš u ovom mjesecu kreću tečajevi (koji nisu jeftini).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako hoćete preći na makrobiotiku radi zdravlja tj. ići na makrobiotički tretman radi nekog zdravstvenog problema, onda vam je najbolje otići na tečaj i savjetovanje u Makronovu, jer ćete na taj način dobiti svoj vlastiti program prehrane. Isto, bitno je naučiti kako se pripremaju pojedinačne namirnice i kako se kombiniraju, bitnije nego imati hrpe recepata.

Inače neke poznate makro kuharice se zovu npr. Wendy Esko i Christina Pirello, pa googlanjem možete pronaći i njihove stranice sa receptima.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja sam si upaltila radionice sad. ali samo ove male temtske. kostaju 190 kn. ovo drugo mi je preskupo.
    ova pejicva isto nije losa imam i nju. u njoj je sv dobro objasnjeno postoje i slike kako se namirnice rezu i sl.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hvala cure! znaci iman 2 - 3 izbora, to je onda lako

makrovega nam je daleko za tecajeve, a ona trenutno nema internet pa cu joj za pocetak uzet knjigu, dalje ce ona sama birat sta i kako joj pase.

hvala!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Svejedno se raspitajte za kakav makrobiotički centar u blizini.
    Ljudi iz Makronove i putuju po Hrvatskoj i drže tečajeve.
    Sve to ako se radi o kakvom ozbiljnom zdravstvenom problemu.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Sve to ako se radi o kakvom ozbiljnom zdravstvenom problemu.
    radi se nazalost.

hvala ti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •