Stranica 6 od 8 PrviPrvi ... 45678 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 368

Tema: ebay

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema na cemu.
    I happy bidding!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pitanje

kupila sam nesto, platila i sad mi prodavatelj javlja, 24h nakon kupnje i placanje, nakon sto je istekao datum prodaje, da nema ono sto sam kupila, da mi nudi tocno odredjenu stvar umjesto ili povrat novca.

sta se to moze dogoditi?

prodavatelj inace ima 100% positive feetback.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Leonisa, ako ima 100% feedback, onda je vrlo vjerojatno da je posten i u redu, pa mislim da su ti obje opcije OK.

Ako kazes da ti posalje - pozitivno je to sto ne moras placati ponovo. Obvezi ga da ti javi da je predmet poslan.
    Ako trazis povrat novca - reci da ces feedback poslati kad ti novac sjedne na racun.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Da malo pobrišem prašinu sa teme... da li je netko možda kupovao dječija kolica preko e-baya? Koliko bi mi se i da li bi mi se to uopće isplatilo??

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Majty prvotno napisa Vidi poruku
    Da malo pobrišem prašinu sa teme... da li je netko možda kupovao dječija kolica preko e-baya? Koliko bi mi se i da li bi mi se to uopće isplatilo??
    Ja jesam, prije ulaska u EU, pa sam platila carinu i pdv. Sad mislim da je povoljnije, samo pazi na trosak s(kršitelj koda)ing-a.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I bilo je sve ok onakva kakva si vidila si i dobila? Koliko si još dala za carinu i pdv? Please pošto nisam nikako kupovala preko e-baya reci mi što je to trosak s(kršitelj koda)ing-a? Tnx na odgovorima

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

S h i pp ing - postarina

ne sjecam se koliko sam platila carinu, ali tebi to sada nije bitno ako narucujes iz eu- npr. iz uk

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Sve je bilo ok, kolica su bila super.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Super, ipak mislim da ću se onda i ja odlučiti na e-bay vidno su povoljnija kolica ako negdi zapnem javim ti se

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Uspješno i ja obavila prvu transakciju.
    Ako želim prodavača priupitati za dodatnu info u vezi predmeta prije kupnje, kako ga mogu kontaktirati? Ispod nekih proizvoda postoji hiperlink "contact seller" ili tako nekako, a negdje nema, kako da onda te nepostojeće ulovim?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Uspješno i ja obavila prvu transakciju.
    Ako želim prodavača priupitati za dodatnu info u vezi predmeta prije kupnje, kako ga mogu kontaktirati? Ispod nekih proizvoda postoji hiperlink "contact seller" ili tako nekako, a negdje nema, kako da onda te nepostojeće ulovim?
    Kliknes na prodavatelja i onda sa lijeve strane u kvadraticu imas Contact member.
    A mislim da većina oglasa ima negdje Ask a question gdje ti prvo ponudi neke odgovore na standardna pitanja, pa ako tu ne nades odgovor, ponudi ti obrazac za mail prodavatelju.

Nadam se da sam ti tocno napisala, ja to vec sve pronalazim odredenim automatizmom pa i nisam bas sigurna gdje i kako, ali znam da je lako ( pala i rima :-p).

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ima li netko iskustva s prodajom na ebayu i eventualnim uplatama na PayPal?

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Zanima me kupnja ovoga preko e baya a nikada nisam kupovala. Kako, što, na što paziti i kako znati šalju li u Hrvatsku?

http://www.ebay.com/itm/New-Martha-S...-/400593753741

Možda netko zna gdje baš to kupiti u HR?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me kupnja ovoga preko e baya a nikada nisam kupovala. Kako, što, na što paziti i kako znati šalju li u Hrvatsku?

http://www.ebay.com/itm/New-Martha-S...-/400593753741

Možda netko zna gdje baš to kupiti u HR?
    Ako ne piše poštarina možeš poslati poruku selleru i pitati kolika bi poštarina bila.

Evo recimo ovdje piše http://www.ebay.com/itm/Lion-Brand-M...item25875711bf

Ali u principu je pt iz USA dosta skupa, a u zadnje vrijeme ni iz UK nije baš povoljno ko što je nekad bilo.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A preko Amazon-a. Recimo da ima neka fora da ako naručiš preko 35 dolara da je free s(kršitelj koda)ing, a sama stvar košta 26 dolara. Našlo bi se još nešto ili uzmem dva kom.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Može jedno objašnjenje za mene zbunjenu ebay početnicu.
    Biddala sam nešto, dobila bid, moja najviši bid je bio 10 gbp, a na kraju platila 6,51.
    Drugi item ista stvar, najviši bid 5 gbp, platila 4,51.
    Treći item ista stvar... i četvrti... i peti...

U čemu je stvar?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Može jedno objašnjenje za mene zbunjenu ebay početnicu.
    Biddala sam nešto, dobila bid, moja najviši bid je bio 10 gbp, a na kraju platila 6,51.
    Drugi item ista stvar, najviši bid 5 gbp, platila 4,51.
    Treći item ista stvar... i četvrti... i peti...

U čemu je stvar?
    Ja već davno nisam nešto kupovala , pa se možda nešto mijenjalo , ali imaju automatske postavke
    da ti se podiže cijena do maximuma koji postaviš. Dakle , ukoliko se nitko dalje ne nudi veću cijenu ,
    ni tvoja ponuda ne dostiže postavljeni maximum.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Yep. Ti postavljas maximalnu cijenu do koje mislis ici, biddanje ide automatski, a ukoliko te netko outbidda Ebay ti javlja i pita zelis li povisiti svoj maximum bidd. Ukoliko nemas konkurenata cijena ostane na onoj koju je prodavatelj postavio kao minimum.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Trebam pomoć. Našla sam na ebayu nešto savršeno za jednu osobu a nemam karticu koja može na paypal.
    Uopće ne znam kako funkcionira ebay pa sam mislila ako bi mi netko mogao to kupiti, a ja uplatim novce na račun? Ne znam dal mora ići njemu na adresu ili se može i meni doma direkt poslati?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Trebam pomoć. Našla sam na ebayu nešto savršeno za jednu osobu a nemam karticu koja može na paypal.
    Uopće ne znam kako funkcionira ebay pa sam mislila ako bi mi netko mogao to kupiti, a ja uplatim novce na račun? Ne znam dal mora ići njemu na adresu ili se može i meni doma direkt poslati?
    zasto ne kupis paysafe card u trafici?

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Što je to? i kak funkcionira?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako imas poznate/bliske osobe koje ce ti platiti karticom, onda naruci preko njih

ali psc je super jednostavan sistem, znam jer djeca narucuju preko interneta tako stvari, a da im roditelji pojma nemaju (svasta saznam od svojeg <3)

dakle, na kiosku tiska kupis psc na iznos koji ti treba i racunajuci proviziju koju uzimaju po kupovini

https://www.paysafecard.com/hr-hr/

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Opala, super, hvala!

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Apsu mogu ti ja kupiti preko ebaya ako zelis. Mogu i staviti da dode na tvoju adresu

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nestao mi je s liste naručeni predmet, da li to znači da niti ne bude isporučen ili? Nije još rok za dostavu istekao.

Hvala!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

zna li netko kako promijeniti valutu u kojoj se prikazuju cijene na ebayu?
    znam da sam to negdje vidjela i sad ne mogu naći

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mogu li ikako zaustaviti narudzbu koju sam upravo napravila? Nisam ukucala kod za popust :ubit cu se:

Sarfila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu li ikako zaustaviti narudzbu koju sam upravo napravila? Nisam ukucala kod za popust :ubit cu se:
    Meni se jednom dogodilo da sam naručila nešto i kad sam shvatila da to nije to, kontaktirala sam prodavatelja i objasnila situaciju. Ne sjećam se više detalja (bilo je to pred 4-5 godina), ali znam da mi je novac vraćen. Postoji li neki drugi način, ne znam...

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Prodavatelj mi je odgovorio da je vec placeno pa da nemoze nista. Placala sam paypalom. Zalila sam mu se pa cu vidjeti sta ce rec. Mogu li ikako stornirati preko ebay-a?

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam znala krivo nešto naručiti tj uplatiti i zamolila povrat novaca, čovjek je bio ok i uplatio.

Sarfila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    Prodavatelj mi je odgovorio da je vec placeno pa da nemoze nista. Placala sam paypalom. Zalila sam mu se pa cu vidjeti sta ce rec. Mogu li ikako stornirati preko ebay-a?
    Kako ne može ništa? Može ti vratiti novce.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Da ali izgleda da nezeli. Cekam jos odgovor ali se ipak nadam da ce popustit.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Postoji negdje opcija da ebay to riješava i vrati novce probaj naći...

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ja ne kužim. Hoću postaviti predmet za prodaju. Kako odrediti servis za slanje? Kako izračunati. Čitam tamo neke nesuvisle cijene pošiljaka. Ima li netko da bi mi mogao pomoći? Netko tko je maher na ebay-u.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ima li netko iskustva sa Paysafecardom kao načinom plaćanja na eBay-u?
    ivarica ga je prethodno spomenula, pa sam ga preporučila prijateljici koja još nema PayPal račun,
    ali čitam da se najviše spominje plaćanje kladionicama, online igrice, kupovanje muzike i slična online zabava,
    a gotovo ništa ne mogu naći o plaćanju kupovine na eBay-u.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

cure, da li je netko preko ebaya naručivao dječju opremu? Mislim na kineske sellere. Duplo je jeftinije nego kod nas u trgovinama, a iskreno ne vjerujem da se kod nas prodaje roba koja nije proizvedena u Kini. Naručila bih, ali se bojim što ću dobiti...
    Gledam npr ovo: http://www.ebay.com/itm/401019354425...%3AMEBIDX%3AIT ili http://www.ebay.com/itm/New-Tiny-Lov...8AAOSwl9BWGrGz

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Možeš se oslonit na pozitivne ocjene koje su dobili od svojih kupaca.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    cure, da li je netko preko ebaya naručivao dječju opremu? Mislim na kineske sellere. Duplo je jeftinije nego kod nas u trgovinama, a iskreno ne vjerujem da se kod nas prodaje roba koja nije proizvedena u Kini. Naručila bih, ali se bojim što ću dobiti...
    Gledam npr ovo: http://www.ebay.com/itm/401019354425...%3AMEBIDX%3AIT ili http://www.ebay.com/itm/New-Tiny-Lov...8AAOSwl9BWGrGz
    ne kužim koja je razlika između tvog mobila i http://www.ebay.com/itm/New-Tiny-Lov...3D391308888291

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

jelena, ovaj koji si stavila se ne može kupiti odmah (buy it now), već se mora za njega bidati - nešto poput aukcije. Zato je i razlika u cijeni.
    zutaminuta, ma svi više-manje imaju pozitivne ocjene, ali to mi iskreno nije neki pokazatelj jer ne vidim za koje iteme je ta ocjena. na nekim stranicama je npr super što za svaki artikl možeš vidjeti mišljenje kupaca, a ovako imaš samo ocjene prodavatelja...

Dakle, jel netko naručio baš nešto od opreme i da li je kao u opisu ili je ipak neka jeftina kineska varijanta??

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ne znam za dječju opremu, ali što se tiče proizvoda poput tenisica, crocsi, toplomjera itd., sve što je po puno nižim cijenama od standardnih a dolazi iz Kine uglavnom su kopije lošije kvalitete... To je po mom iskustvu... Npr. kupili smo toplomjer koji ne mjeri dobro temperatiru, ili baby monitor koji malo radi malo ne radi a i materijali se čine loše kvalitete.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da,toga se i bojim...nije nije 2oak dolara malo za nesto što nece raditi

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kako je moguce da mi odjednom postar uzima po 5kn po paketicu..niti ne ostavi nikakav papiric ali kaze baka da je morala potpisati i platiti 1okn, 5kn kako kada??

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dostava tih paketica je 5 kn po komadu. Ako ne zelis platiti dostavu moras u postu po njih.

Sent from my Nokia_X using Tapatalk

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nije 5 kuna, nego 4,5.
    Reci baki da poštara traži račun.
    Besplatno je ako veliš da ne želiš platiti dostavu, pa ti ostavi žuti papirić i podigneš paket na pošti.
    Plaćaju se paketi koji su oznaćeni sa Small Packet, oni koji su Letter, poštar ga besplatno donese.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

cure, trebam pomoć nekoga tko se dobro razumije u ebay i pay pal. naime, dobila sam povrat od ebaya jer me seller prevatio, odnosno nikada nije poslao item. e sad, mene zanima gdje su te pare??! na pay pal računu, pa će recimo kod iduće kupnje biti skinute s pay pala, a ne s kreditne kartice ili se iznos prebacuje automatski na kreditnu?? inalče na pp accountu vidim da su vraćene...
    Posljednje uređivanje od kudri : 12.11.2015. at 10:26

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    cure, trebam pomoć nekoga tko se dobro razumije u ebay i pay pal. naime, dobila sam povrat od ebaya jer me seller prevatio, odnosno nikada nije poslao item. e sad, mene zanima gdje su te pare??! na pay pal računu, pa će recimo kod iduće kupnje biti skinute s pay pala, a ne s kreditne kartice ili se iznos prebacuje automatski na kreditnu?? inalče na pp accountu vidim da su vraćene...
    sjesti će ti na kreditnu karticu kojom si platila preko pp.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tamo su odakle su i "potekle".

(istovremeno smo pisale )
    Posljednje uređivanje od Maruška : 12.11.2015. at 10:43

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tnx!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

zapravo, ako sjedaju na kreditnu, znači da će se ukupna moj troška na kretinoj smanjiti za taj iznos? jesam dobro shvatila? jer kreditna nema sredstva, već se to zapravo s tekućeg skida...

Stranica 6 od 8 PrviPrvi ... 45678 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •