nije vrijeme![]()
osim preko ebaya, možeš se žaliti direktno PayPal-u (ako si platila preko njih, a pretpostavljam da jesi). PayPal će tražiti prodavatelja dokaz da ti je isporučio kupljeni artikl i u slučaju da dokaza nema, vratit će ti novac na račun.
"PayPal Buyer Protection Buyers who make a purchase on eBay.com using PayPal may still file a dispute using PayPal Buyer Protection. If a buyer chooses to resolve the dispute through PayPal, then the eBay Buyer Protection Policy will not apply (instead, PayPal Buyer Protection will apply). If resolution on a case is reached by eBay, then PayPal will close future claims regarding the same transaction that are made through PayPal Buyer Protection."
(svakako im napiši cijelu situaciju; koji artikl i kada je kupljen, da ti seller ne odgovara na žalbu i priloži kopiju maila)
baš gledam statistiku, do sad sam 68x kupovala preko e-baya i nikad nisam imala problema, iako su neki paketi putovali čak 9 tjedana (iz Kine). događalo mi se i iz UK-a da putuju po 6-7 tjedana ako zapnu na carini. od 68 paketa do sada su samo 2 izgubljena, a njih su mi selleri ponovno poslali...uglavnom su selleri super i jako se trude da dobiju dobre ocjene, ali se tu i tamo nađe neki poput ovog - najbolje ćeš mu vratiti negativnom ocjenom![]()

Odgovori s citatom