Pokazuje rezultate 1 do 50 od 368

Tema: ebay

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nisam nikada koristila ebay i sad bih htjela kupiti neke zdjele od tupperwarea koje su puuno jeftinije nego ovdje i sad me zanima kolika je mogućnost da me oderu na carini, jer onda mi se ne isplati? Jel netko kupovao u zadnje vrijeme i kako je prošao? I još me zanima jedna stvar, dali se na ebay-u prodaju originali ili kopije ili ima svega?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam nikada koristila ebay i sad bih htjela kupiti neke zdjele od tupperwarea koje su puuno jeftinije nego ovdje i sad me zanima kolika je mogućnost da me oderu na carini, jer onda mi se ne isplati? Jel netko kupovao u zadnje vrijeme i kako je prošao? I još me zanima jedna stvar, dali se na ebay-u prodaju originali ili kopije ili ima svega?
    ima svega, kao i svugdje. za manje iznose, carina se ne plaća. barem nisam ja nikad do sad, ali ne naručujem ništa izna 50 dolara (u jednoj narudžbi).
    možda će ti netko znati detaljnije objasniti

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Pošto su te zdjele velike (pretpostavljam) sigurno bi otvorili paket. Inače se carini sve više od 160 kuna (u tih 160 ulazi i poštarina).

Na naručeni iznos sa poštarinom si računaj još cca 35-40% cijene za carinu i porez + razni njihovi troškovi koje opiče na račun.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •