-
traka za ruku
šta mislite o ovome? jel ima neko da koristi? iskreno malo mi je bezvezna ta stvar, ali opet ne znam. davnih dana su djeci oko vrata na lančić ili špagicu stavljali te podatke
http://minishop.t-com.hr/bebuska/Pro...2&ppn=4&ppsn=1
-
-
Ma nije to lose, prije su to klinci nosili na lancicu oko vrata. Ja sam osobno odlutavala u nekoliko navrata (na srecu nisam se plasila, p nemam traume) i razni su me vracali uzasnutim roditeljima (uglavnom na moru, mi kampirali, a u kampu nema ograda-bar tad nije bilo).
S druge strane, ako odluta, uvijek se nekako nadje, mene vise plasi da ga netko ne pokupi kad odseta (a tu etiketa ne pomaze).
Ja bih da imaju neki steznik koji bi ga digao na nekih 1-2 metra iznad zemlje kad nestane u gomili ili krene padat ili se potuce ili nesto slicno-da odlevitira dok ja ne signem 8) Mozda jednom.
-
Mogli bi to davati lažnu sigurnost i opuštanje roditelja.
Čini mi se to bezveze.
-
Osoblje foruma
meni se sviđa.
i inače, kad idemo u inozemstvo, papiriće s podacima ubacujemo u svaki džep.
to na ruci je odlično; vidljivo i trajnije od komadića papira.
iako, kao i tanju, više me je strah otmice nego gubljenja...
-
ja sam stalno u nekom strahu da će ih netko uzeti, npr. dok plaćam na placu, dućanu...iako su oboje u kolicima. u tom king crosu stalno neko dijete odluta i ne mogu si zamislit taj osjećaj kad ne znaš gdje ti je dijete.
-
-
Ovo stvarno prvi put vidim. Šta se neće ljudi dosjetiti?
Čini se praktično kad bi ti zatrebalo, ali ovako za svakodnevnu upotrebu mi se čini kao da izazivaš vraga. Ne vidim se baš da škljocam s tim, ali dobro znati da postoji
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma