Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: traka za ruku

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno traka za ruku

šta mislite o ovome? jel ima neko da koristi? iskreno malo mi je bezvezna ta stvar, ali opet ne znam. davnih dana su djeci oko vrata na lančić ili špagicu stavljali te podatke

http://minishop.t-com.hr/bebuska/Pro...2&ppn=4&ppsn=1

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Iskreno, mislim da ću to kupiti kad maleni prohoda jer nakon što sam nedavno bila svjedokom a MD sudionikom užasa izgubljenog djeteta (u King crossu) ne bi to poželjela ni najgorem neprijatelju

Maleni je u totalnoj panici vrištao po hodnicima, MD ga je hvatao, tražio čuvara, pa ga je čuvar pokušao odvesti i smiriti... maleni nije mogao naći mamu i samo je vrištao i plakao mama mama mama..........
    Kak je tek bilo roditeljima :/

Da je imao ovako nešto oko ruke odmah bismo nazvali taj mob i skratili muke svima

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ma nije to lose, prije su to klinci nosili na lancicu oko vrata. Ja sam osobno odlutavala u nekoliko navrata (na srecu nisam se plasila, p nemam traume) i razni su me vracali uzasnutim roditeljima (uglavnom na moru, mi kampirali, a u kampu nema ograda-bar tad nije bilo).
    S druge strane, ako odluta, uvijek se nekako nadje, mene vise plasi da ga netko ne pokupi kad odseta (a tu etiketa ne pomaze).

Ja bih da imaju neki steznik koji bi ga digao na nekih 1-2 metra iznad zemlje kad nestane u gomili ili krene padat ili se potuce ili nesto slicno-da odlevitira dok ja ne signem 8) Mozda jednom.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mogli bi to davati lažnu sigurnost i opuštanje roditelja.

Čini mi se to bezveze.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni se sviđa.
    i inače, kad idemo u inozemstvo, papiriće s podacima ubacujemo u svaki džep.
    to na ruci je odlično; vidljivo i trajnije od komadića papira.
    iako, kao i tanju, više me je strah otmice nego gubljenja...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam stalno u nekom strahu da će ih netko uzeti, npr. dok plaćam na placu, dućanu...iako su oboje u kolicima. u tom king crosu stalno neko dijete odluta i ne mogu si zamislit taj osjećaj kad ne znaš gdje ti je dijete.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

A ovo?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ovo stvarno prvi put vidim. Šta se neće ljudi dosjetiti?
    Čini se praktično kad bi ti zatrebalo, ali ovako za svakodnevnu upotrebu mi se čini kao da izazivaš vraga. Ne vidim se baš da škljocam s tim, ali dobro znati da postoji

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Prije nekog vremena sam ovdje otvorila temu: Kad se dijete izgubi(zagubi).
    Dobro bi mi došlo nešto slično, jer je moj mališa u zadnje vrijeme prešao u kategoriju "Živo srebro"
    Nisam niti znala da se kod nas nešto slično može kupiti.
    hvala na informaciji

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •