-
PREGLEDI BLIZANACA
Zanima me koje ste preglede obavljali sa svojim duplićima i kakvi su rezultati bili. Može i pp. Npr. kad smo bili na uzv mozga doktorica je govorila dobro, dobro, ... a ono krvarenja drugog stupnja. Na to je iskomentirala ništa čudno za blizance. Kontrola, vježbice i to je to. Na kontrolu idemo 16.09.
Zatim pregled kod neuropedijatra na Goljaku. Dečki se izvijaju i trebaju vježbe. F. malo jače. To je kao posljedica krvarenja. Mi vježbamo i sad smo bili na drugoj kontroli i dečki su puno bolje...
Npr. hoću reći kak moja pedijatrica za F svaki pregled kaže kak je odličan dok na Goljaku nije tako. Ok Goljak je specijalizirana ustanova i vjerujem njima. Znam jedne blizance iz kvarta do mojeg i stariji su od mojih dečkiju 4 mjeseca. Oni idu kod pedijatrice u drugu smjenu i bili su kod neuropedijatra u Klaićevoj gdje su utvrdili da se jedan uvija ali samo ga treba pravilno nositi... i to je to... a komentar roditelja je da se danas previše pretjeruje :/
Mi smo tako reći non stop negdje sa dečkima i već mi je too much ali ako je za njihovo dobro ok.
Sad mene zanima kako je bilo sa vašim duplićima i da mi pomognete sa svojim savjetima ako je netko imao iste probleme sa motorikom...
Meni je to sve veliki šok nakon curice koje uvijek sve radila prije vremena a i dan danas je tako...
U biti sam u strahu od svega i jedva čekam da prohodaju da znam da je sve ispalo dobro.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma