kako lijepo, želim vam da što prije budu kod vas za stalno!![]()
kako lijepo, želim vam da što prije budu kod vas za stalno!![]()
Mala Ina, prvi susret je za vama, a mnogo lijepih dana pred vama.![]()
Želim vam što kraće čekanje do početka zajedničkog života.
mala Ina, prekrasno, prekrasno,prekrasno!!!uživajte sa vašim malim mušketirima...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mala Ina, prekrasno, prekrasno,prekrasno!!!uživajte sa vašim malim mušketirima...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je najljepšapričakoju sam ikada u životu čula.Evo kako život piše najljepše romane.Želim da vam u buduće sve bude super a ova odvojenost najgore što će vam se u životu dogoditi.Znam da ćete biti sretni i hvaliti Boga na takvoj sreći i milosti.![]()
![]()
![]()
Joooj, evo i meni oči pune suza.... držim fige da se čim prije ponovo vidite, a i da uskoro budete zauvjek zajedno![]()
Prekrasno Ina!![]()
Želim da vam klinci što prije dođu zauvijek doma.![]()
![]()
![]()
pa ne znam što da napišem samo puno pusa
i meni suze teku... ma prekrasna priča![]()
![]()
![]()
zaslužili ste to![]()
Prvi put na forumu sam se stvarno rasplakala kad sam čitala o vašem prvom susretu.
Želim tebi i djeci sve zagljaje svijeta da traju i traju i svi budu kao ovaj prvi![]()
![]()
Prekrasan susret mala Ina! Slatkiši mali, točno ih mogu zamisliti. Tvoja priča i uzbuđenje s kojom je pričaš budi u meni sjećanja i osjećaje u vrijeme kad smo posjećivali moju B.![]()
![]()
![]()
čestitam Ina!![]()
doslovce sam ostala bez teksta!
evo, ne znam što da napišem.
uživajte sa svojom dječicom, puno sreće vam želim!![]()
![]()
![]()
Čestitam Ina :D
Želim vam puno sriće i šta manje čekanja![]()
evo sam procitala i sto da kazem oci su mi pune suzanek vam sto prije dodju i ostanu sa svojim roditeljima
![]()
![]()
![]()
Ina i ja sam se rasplakala!Cestitam vam i zelim da vam sto prije prodju dani do ponovnog susreta.
Prekrasno je sto ce djecaci ostati zajedno!!!!!!
nek vam sto prije dodu doa da se po cijele dane grlite![]()
sima prvotno napisa
Ajme.... već duuugo me nije ništa toliko duboko i iskreno dirnulo kao ova priča.....
Ina, želim svu sreću ovog svijeta za vaše![]()
![]()
![]()
rasplakala sam se na taj zagrljaj![]()
od srca vam zelim da uskoro dodju kuci i ostanete zajedno u sreci!
Prekrasna priča, sretna sam zbog vas![]()
jedino mi se čini da je i najstariji dječak premalen za spavanje na krevetu na kat :/
Ako se dobro sjećam najstariji dječak ima 5 godina. Moj sin će u travnju imati pet, a već je prošlu godinu u vrtiću spavao na gornjem ležaju kreveta na kat i nije bilo problema.
Navijam da dječica što prije dođu svojim roditeljima.
![]()
![]()
![]()
Da najstarijem je sad 5 godina. Mislim da nece biti problema sa spavanjem na gornjem lezaju. Pa i ja sam sa 4 godine tako pocela spavati. Uz zastitnu ogradu nema problemaMariela prvotno napisa
draga ina, sve divno zvuči u priči o prvom susretu....naime, radi se o ljubavi na prvi pogled, bar kolko se meni vidi![]()
želim vam da što prije budete svi skupa....![]()
Zasuzila sam na zagrljaj i naslonjenu glavicu!
Čestitam mama! :D
katajina- i meni je isto zasuzilo oko na tom dijelu.![]()
Čestitam, jako mi je drago zbog tebe i tvojih sinova![]()
Citam i placem...predivno.
Ogromno je vase roditeljsko srce koje odjednom prima sva tri prekrasna decacica....
ima li kakvih novosti?
Joj baš mi je drago. Želim da brzo budete svi zajedno pod istim krovom.
Čestitam i želim vam puuuuuno sreća.
Da sto prije dodu k vama zauvijek!! :D
![]()
![]()
![]()
Da se mali musketiri sto prije nadju u svom toplom, sretnom domu!
Ajme, pa tek sad vidim ovu predivnu predivnu priču!!!!
Pročitala sam je u jednom dahu, očima punim suza!!!!!
Mala Ina, želim vam prekrasan dan sa vašim dečkima! I da malci što prije dođu doma!![]()
Mala Ina, i ja sam od onih koje su sa suzom u oku čitale o prvom susretu :D! Sretno, neka se čim prije spojite doma ~~~~~!
super,nek vam susret bude nezaboravan i da sto prije dodju k vama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()