da vam se papiri sto prije riješe...saljem vam veliku![]()
Iskreno se nadam da će papiri ovaj puta biti gotovi kako su obećali, a vama želim ugodno i veselo druženje. Stvarno ste super ekipa![]()
Tek sad čitam priču. Predivna je i želim vam što brži sretan kraj. Svi ste ga zaslužili!!!![]()
Da što prije prekrasna obitelj bude zauvijek zajedno!![]()
![]()
![]()
![]()
papiri ~~~~~~ papiri ~~~~~~
XArkana10 prvotno napisa
kako pase kava makar i ovako kasno
Nesto ste mi se svi posutili ovih dana, sto je, umorio vas 1 maj??
E mene jeste. Guzva, gosti, klinci,...
Naime, klince smo dobili na 20 dana. Trebali su ici danas nazad, ali smo uspjeli dogovoriti da ostanu do slijedeceg ponedjeljka. :D
Evo mala banda jos ne spava, pjevaju u sobi "Djeda mraz djeda mraz..."
Ima uspona i padova, ali sve u svemu dobro se snalazimo.
kad mi je tesko, udahnem i brojim do 10. Neki put pomogne, ali neki put i ne. :/
Ima dana kad su i predobri, ali ima i onih kad mislim da cu poceti glavom o zid lupati. U jednom danu znaju toliko gluposti napraviti![]()
Danas su dobili bicikle. Sreci nikad kraja. E naravno da je I rekao da on moze bez pomocnih kotacica. Uvjeravanje pola sata da ne oze bez njih.
I na kraju, hajde, rekoh da te vidim frajeru. Naravno da je tresnuo ko s kruske. Sva sreca nije se jako udario. Stisnuo zube i kaze "A mislio sam da znam" I tako nam dani prolaze, malo se grlimo i ljubimo malo svadjamo
![]()
veseloj družini!
A meni se baš sviđa njegova iskrenost...Stisnuo zube i kaze "A mislio sam da znam"![]()
I njegov pokušaj...
![]()
I meni; mora dečko pokušati. I brzo bi naučio, samo tata mora malo trčati za njim. Mala Ina, kad te čitam, jasno mi je kako ti je teško, ali i veselo! Ovaj topik mi uvijek izmami osmijeh na lice.Maslačkica prvotno napisa
![]()
Uživam ćitajući o tvojoj nestašnoj i veseloj ekipi![]()
velikaod
deckima
i ~~~~~~~~~~~~ za snagu da i dalje ovako uspješno hendlate vaše mušketire
![]()
![]()
![]()
a bome ćete se morati natrčati iza bicikala da krene bez pomoćnih. možete malo i susjede angažirati![]()
Kod vas je baš lijepo, uživajte i piši nam čim stigneš![]()
![]()
dobro došla u svijet roditeljstva, svijet uspona i padova, ali uspona i padova ispunjenih pozitivnom energijom i voljom za dalje i dalje i dalje jer samo jedan osmjeh djeteta izliječi sve rane i sve padove
sretno......
predivno mi je čitati te![]()
![]()
Ovaj topic me uvijek razveseli i sve vase dogodovstine.![]()
uzivajte zajedno
![]()
![]()
![]()
kako me dulje nije bilo na forumu treba mi vremena da sve ove novosti upijem.
stvarno predivno i najiskrenije čestitam.
vidi se da uživate.
![]()
I ovdje se uvijek razveselim. Usponi i padovi dio su priče, s biciklima a i šire.![]()
Nek dečki što prije trajno dođu vama.
Nema me odavno. Frkaaa, ne stižem.
Klinci su kod nas ZAUVIJEK !!!!! :D :D :D
Papire bi trebali riješiti do kraja mjeseca. :D
Radujemo se svakom novom danu s njima. Trenutno smo u fazi kakanja u wc (najmlađi) Ima dana kad sam traži piškiti i kakati u wc, ali ima dana i kad ne kaka po 3 dana. Lijepo vrijeme hvala Bogu pa su po cijeli dan vani.
E da ste vidjeli sreću kad smo im rekli da više ne odlaze od nas. I. je odmah pitao "A jel sad to zauvijek?"![]()
Eto drage moje idem sad dovesti kuhinju u red. Sve radim kad oni zaspu.
Tako mi ostaje više vremena za njih. Bar dok se malo ne uigramo
PUSA
tek sad čitam vasu priču koja je predivna,oci su mi zasuzile kad sam na kraju procitala da su zauvjek svama,volite se i uzivajte u tri mala andjela!
Napokon! Cijelo vrijeme čitam i čekam kad ćeš to napisati.
Uživajte![]()
![]()
![]()
Čestitam :D
Nadam se da ćeš nam se još koji put javiti kad uhvatiš vremena![]()
predivna vijest!
Super, super :D :D :D
MAMA Ina, cestitam! :D
mala Ina![]()
:D :D :D :D :D :D :D :D
Čestitam ti oddraga moja i uživajte i dalje svi skupa.
Nadam se da ći ih vidjeti kada budete dolazili u Hercegovinu.
Milion![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za sretnu obitelj.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ajme meni ko da sam ih ja dobila u svoje naručje![]()
PREKRASNO!!!!
Iskrene čestitke od srca![]()
:D :D :D :D :D :D
Čestitam od![]()
cestitam,napokon da i to ostavite iza sebe,a sad uzivajte u djecici !!! :D :D :D :D :D :D :D![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitam!!! :D :D :D
A sad - uživanje!