Moja beba ima mjesec i 7 dana. Rođena je u 36 tjednu trudnoće i bila je na neonatologiji tako da sam se zbog razdvojenosti morala izdajati. Kad god bi je dobila kod sebe stavljala sam je na dojku. Uvijek je prihvaćala samo jednu dojku jer su bradavice ravne, a ovu koju prihvaća još nekako i izvuće, ovu drugu ne mogu ni ja baš sa izdajalicom. Nakon 9 dana bolnice došle smo kući pa za 5 dana opet završile u bolnici zbog mog jakog urinoifnekta tako da sam se mjesec dana izdajala svaka 3 sata, a dojku joj nudila nakon bočice i kad bi trebala samo utjehu. Rođena je sa 2 800, i sa isto toliko je izašla iz bolnice 9. dan. Sa mjesec dana je imala 3 950i ja sam se odlučila da je pokušam staviti samo na dojku. I tako smo mi već 6 dana samo na dojci, tj prihvatila je samo jednu, ovu drugu neće i neće, nju izdajam i dam joj jedan obrok dnevno na bočicu. E sad, moje je problem što je dok je bila samo na bočici imala redovito stolicu više puta dnevno, a otkad je na dojci jednom u dva dana i to obilno i to rijetku stolicu ( ovo rijetka može biti i od antibiotika kojeg ja pijem zbog jakog urino infekta). Po meni se ona ponaša sasvim normalno, tj isto kao i prije kad je bila na bočici, spava i jede. Budi se po danu svaka 3 - 4 sata, a noću nekad zna odspavati i 5 sati
. Noćni podoji su joj kratki, 10 - 15 minuta i zaspe, probam je buditi, ali u većini slučajeva bezuspješno. Brinem se da li dobiva dovoljno mlijeka, prvo dijete nisam uopće dojila, ovu sam do sada hranila svojim mlijekom na bočicu i uvijek sam znala koliko je pojela pa me sad malo strah. Inaće sam jako sretna što smo uspjeli barem na jednu dojku, već sam u rodilištu isplakala i ovaj pokušaj dojenja kad su doktori inzistirali na izdajanju
Samo trebam malo podrške i pokoji savjet da će sve biti ok![]()