Maleni star 1,5mj isključivo dojen.Do prije 7dana normalne zlatne obilne stolice bez mirisa nakon svakog podoja obilno.Vagan prije tjedan dana dobio je 1500g i narastao 4cm.Mlijeka imam na izvoz,dajem na zahtijev.
Zadnjih 7 dana glasno stenjanje pri kakanju,eksplozivne stolice zelene boje koje smrduckaju na kiselo mlijeko(onako kao acidofil,aceton...nekaj mix)
Zvala sam rodin sos- i gospođa me savijetovala da pozovem patronažnu da nisu gljivice u pitanje.
Patronažna bila jučer,nikakve naslage kod malenog u ustima,guza čista,meni dojke malko crvene bradavice peckaju,ali nikaj nema nit prištića nit se ljuskaju,nikaj...Rekla mi je da mažem Rojazolom 2+na dan kod sebe-danas 2.dan.Ali od 1.dana dojenja kad mi krene let down pecka me i jedna i druga dojka na koju malac ne sisa,pa curka mlijeko...
Još što se tiče stvari drugih:-normalno spavamo po 4,5 h po noći,preko dana super,jedino kad treba kakati onda se probudi plače,grčići kakanje i mir....
-nema viroze-barem ja ne vidim ne kiše ne kašlje
-koristimo vitamin D kapi isto zadnjih 7 dana(može li od toga biti)
-kod sisanja nismo promijenili nikaj posisa cijelu dojku do kraja(masnog mlijeka)kao i prijašnjih dana,dižem ga u podoju po 2 puta da se podrigne...
Nisam promijenila nikaj u svojoj prehrani-jedem sve normalno...
Ali me te stolice brinu Nisam pametna.Ima li netko slično iskustvo,ili savijet?
Hvala Vam cure..