-
ZASTOJ-pomoć
Dakle. Imam zastoj u jednoj dojci. Drugi put u istoj, isti kanal. A pazim na svaku svaki dan. Klinac mi je par dana manje od 3 mjeseca star.
Ok, nije sad bitno što je uzrokovalo to- da li umor, stres, podoj na ležečki (iako dojim i drugačije, ali ok), produljeni razmak (noću ne jede, ne voli se buditi, nema šanse da ga probudim za jelo- ako ga i probudim, sisa malo i nezainteresirano, tone u san). Pročitala sam sve tekstove, prvi put su bili dovoljni oni savjeti, sad nisu. Da, traje od jučer popodne, dojim samo na toj dojci sad, drugu izdajam jer se jako puni (ne do kraja ali ipak se puni jer ja imam puno mlijeka), noćas sam budila dijete da jede, malo je, malo nije. Dojim ga tako da sam iznad njega da mu sisa visi da se sve prazni, masiram, razmasiravam kvrge, izdajam ručno, masiram pod vrućiom tušem, dragi masira, imam i sintocinon da i on malo raširi kanale ali čep ne izlazi. Imam dojam da masažom malo ispraznim ali se opet napuni, čep je i dalje prisutan. Zasad nemam temperaturu ali sam premorena više jer se nisam pošteno naspavala.
Ima li itko kakav dodatni savjet? :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma