-
drage mojie, evo i mene. Zanimljivo mi je to da udarac može prouzročiti jer sam se nedavno nabila nekkao nezgodno na ručku od kolica u tu desnu cicu i evo sad imamo zastoj koji ćemo nadam se uspješno rješiti.
ne znam zašto se to ponavlja, mi smo isto na pragu da uđemo u 3 mj.
Imala sam s Leoninih 3 tjedna upalu, temperatura, antibiotici, bolnica i onda opet još jednom zastoj na lijevoj dojci, a sad prvi put na desnoj.Ukupno 3 zastoja u 3 mjeseca
kod zastoja su mi pomagali kupus, tuš ali i masiranje MM i mene al najviše kad to radi patronažna. Ja međutim nemam kvržice ali svejedno jako boli to neko mjesto gdje mlijeko zastane, mlijeka imam puno, muči me keko postupiti:
Trebam li upaljenu cicu ako je malena ne podoji do kraja (u zadnje vrijeme cica kraće al efikasno kao i uvijek) sačuvat za sljedeći podoj (cca svakih 3-3,5 sata ciki) ili izdojit tu cicu do kraja?please help!!!
Ako čuvam desnicu za sljedeći podoj šta ću u međuvremenu s ljevicom jer mi cice znaju biti prenapunjene?
tp je pitanje koje me muči, jutros mi patronažna rekla da netko jednostavno ima drugačije tkivo i da su zastoji mogući sve dok traje dojenje al je zato rekla da je moje mlijeko bijelo zlato koje dajem svojoj Leoni i baš me dirnula, a moja malena sva zadovoljna se smješkala iz kolica dok je mamu patronažna masirala a mami suze od boli. ma sve ćemo mi to izdržati jer znamo da dječici dajemo najbolje.
tako uživam u dojenju da bih najradije dojila ma 5 godine, tko zna?!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma